Ultima Postare

Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa!

  Gică Mihali s-a săturat de situația de la Dinamo: „Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec” Antrenorul spune că vrea ca situația de la Dinamo să fie clarificată cât mai repede pentru a putea decide ce va face în perioada următoare. „Starea asta de incertitudine nu face bine nimănui. Trebuie să îmi clarific şi eu situaţia. Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec în altă parte. Urmează să am o discuţie cu domnul Zăvăleanu şi să clarificăm. Nu îmi doresc să fiu în situaţia în care voi fi antrenor pentru 3 etape şi apoi vine altcineva. Eu am fost adus de la U19. Trebuie să discutăm nişte detalii despre contract, să punem la punct lucrurile. Nu pot sta nici eu la nesfârşit în incertitudinea asta. Domnul Zăvăleanu e printre puținii din club care se zbate şi va trebui să am o discuție cu el să vedem ce se dorește la echipă”, a spus Gică Mihali pentru Fanatik . Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa! „ Răzvan Zăvăleanu se zbate să salveze

Post Top Ad


Vasile Miriuţă, care a antrenat-o pe Dinamo în sezonul 2017-2018, compătemeşte clubul din "Ştefan cel Mare"

Vasile Miriuţă, enervat de eşecul cu FCSB: ”Cred că Vintilă a văzut alt meci, până în minutul 85 nu cred că au avut vreun şut pe poartă”

Antrenorul lui Hermannstadt, Vasile Miriuţă, deplânge situaţia în care a ajuns Dinamo, club care a ajuns să se bazeze pe susţinerea suporterilor pe plan financiar.


Vasile Miriuţă, care a antrenat-o pe Dinamo în sezonul 2017-2018, compătemeşte clubul din "Ştefan cel Mare". Tehnicianul crede că nu e normal ca fanii să achite salariile şi licenţa şi cere venirea unui finanţator potent financiar: "Sincer, nu îmi vine să cred cum a ajuns Dinamo. Să pui suporterii să strângă bani pentru licenţă... E formidabil ce fac suporterii, dar e păcat că au ajuns ei să strângă bani să plătească licenţa şi salariile jucătorilor.

Indiferent cine va veni la Dinamo să cumpere Dinamo, trebuie să fie un om potent financiar, că nu poţi să vii să cumperi Dinamo şi peste câteva luni să nu ai bani de salarii. Trebuie să vină cineva care are nu câteva zeci de milioane (n.r. - de euro), ci sute de milioane, ca să ţii un club ca Dinamo", a spus Vasile Miriuţă la PRO X.


 
Sâmbătă seara, Ionuţ Negoiţă a anunţat că renunţă la pachetul majoritar al clubului Dinamo. Fanii vor intra în posesia clubului, iar aceştia se vor întâlni cu omul de afaceri pentru a semna actele. Din Asociaţia Dinamovişti pentru Dinamo face parte fostul internaţional Cornel Dinu.


sursa: www.telekomsport.ro

Comentarii