Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Cum negociază în realitate Ionuț Negoiță „Totul pică și pare ceva neserios!”











Ionuț Negoiță vrea să vândă Dinamo






În interviul amplu pe care Nicolae Badea l-a acordat în exclusivitate pentru GSP.RO, fostul finanțator al lui Dinamo a povestit un episod din urmă cu aproximativ 6 luni, când acesta s-a interesat de cumpărarea clubului din Ștefan cel Mare.

Badea îl învinovățește pe Ionuț Negoiță, afirmând că a schimbat prețul clubului doar pentru că aceia care voiau să investească erau străini.

Nicolae Badea: „Pentru un străin costă dublu”
„Acum mai bine de o jumătate de an am fost alături de persoane care manifestau un interes real pentru preluarea clubului. Dar când pornești niște tratative și tu, vânzător, spui că pentru un străin nu mai costă 4 sau 5 milioane, costă 9, totul pică și pare ceva neserios”, a declarat Badea, pentru GSP.RO.

4 campionate
6 Cupe şi 2 Supercupe ale României a câştigat Dinamo cu Badea şi Borcea acţionari

1 trofeu
a câștigat Dinamo cu Ionuț Negoiță patron, Cupa Ligii în 2017. Cea mai bună clasare în Liga 1 a fost un loc 3, în 2017

DINAMO. Ioan Andone: „Luni semnăm actele”
CONTEXT: GSP.RO a anunțat marți că un fond spaniol de investiții a făcut o ofertă pentru Dinamo. Herminio Menendez ar urma să fie acționer principal, iar Ioan Andone e propus ca președinte.
După ce Ionuț Negoiță a anunțat că a reluat discuțiile cu spaniolii pentru vânzarea lui Dinamo, Ioan Andone, cel care le-a propus ibericilor să cumpere echipa alb-roșie, a dat noi detalii. Potrivit „Fălcosului”, Negoiță ar putea primi banii săptămâna viitoare, echipa ar putea avea un antrenor spaniol și obiectivul în primul an ar fi o clasare în primele 3-4 poziții.

„Mai sunt 2 sau 3 puncte de pus la punct. Dacă o dau la pace, săptămâna viitoare pot fi banii în contul lui Dinamo. Dacă se rezolvă aceste două puncte, cred că luni se semnează actele!”, a declarat Andone.






sursa: www.gsp.ro

Comentarii