Ultima Postare

Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa!

  Gică Mihali s-a săturat de situația de la Dinamo: „Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec” Antrenorul spune că vrea ca situația de la Dinamo să fie clarificată cât mai repede pentru a putea decide ce va face în perioada următoare. „Starea asta de incertitudine nu face bine nimănui. Trebuie să îmi clarific şi eu situaţia. Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec în altă parte. Urmează să am o discuţie cu domnul Zăvăleanu şi să clarificăm. Nu îmi doresc să fiu în situaţia în care voi fi antrenor pentru 3 etape şi apoi vine altcineva. Eu am fost adus de la U19. Trebuie să discutăm nişte detalii despre contract, să punem la punct lucrurile. Nu pot sta nici eu la nesfârşit în incertitudinea asta. Domnul Zăvăleanu e printre puținii din club care se zbate şi va trebui să am o discuție cu el să vedem ce se dorește la echipă”, a spus Gică Mihali pentru Fanatik . Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa! „ Răzvan Zăvăleanu se zbate să salveze

Post Top Ad


Bogdan Bălănescu: „Anulați licențierea! Chiar nu mai avem bani”
Bogdan Bălănescu a transmis că Dinamo nu are bani să-și obțină licența.
Bogdan Bălănescu, directorul general de la Dinamo, a făcut un apel disperat în videoconferința la care au participat luni FRF, LPF, cluburile și sindicatul. Oficialul ”câinilor” a explicat că roș-albii nu mai găsesc 160.000 de euro și de aceea riscă să fie retrogradați.

După ce le-a cerut bani suporterilor, gloriilor și angajatului Dănciulescu, Dinamo a șocat și în videoconferința la care au participat luni dimineață toți șefii din fotbal. 

Scopul principal pentru care fusese organizat evenimentul era fixarea unei date pentru reluarea campionatului. Federația, Liga, cluburile și sindicatul fotbaliștilor au stabilit ca Liga 1 să fie repornită pe 5 iunie, cu condiția ca înaintea acestei date să existe o perioadă de pregătire de minimum trei săptămâni. 

În afara subiectului central, a mai apărut în conferință încă unul, pe care l-a provocat Bogdan Bălănescu. Directorul general de la Dinamo a cerut să se renunțe pentru un an la licența de Liga 1. 

Discursul cu care a argumentat el: „Sponsorii noștri au suspendat toate plățile până la reluarea campionatului, nu până la reînceperea antrenamentelor. Patronul și-a retras sprijinul financiar. Și ne-ar mai trebui 160.000 de euro doar ca să respectăm condițiile de licențiere, banii aceștia nu ne-ar ajunge și ca să ne continuăm activitatea! Trebuie separate criteriile financiare impuse în campionat de acelea necesare în cupele europene!".

"Concret, sunt de părere că refuzarea licenței pentru sezonul următor nu trebuie să determine consecința retrogradării cluburilor cărora li s-a refuzat licența în Liga 2"
Justin Ștefan, secretar general LPF

 Datoriile se tot adună la Dinamo
Ședința a continuat cu o dezbatere pe tema pe care a lansat-o Bălănescu și au existat câteva cluburi care s-au opus. 

"Singura posibilitate ar fi extinderea termenului de achitare a datoriilor, în niciun caz nu putem renunța la licențe, fiindcă UEFA nu acordă nicio derogare în sensul ăsta, insistă pentru respectarea criteriilor financiare" a fost opinia lui Ionuț Ivașcu, juristul campioanei CFR Cluj. 

Chiar dacă dezbaterea a luat în seamă și scenariul în care licențierea ar fi eliminată de tot, șansele să se întâmple așa ceva sunt minime. O speranță realistă ar fi, pentru Dinamo, ca termenul de achitare a datoriilor să fie extins cu o lună, de la 30 aprilie la 31 mai. Asta ar însemna ca roș-albii să mai fie păsuiți încă o lună, timp suplimentar ca să găsească undeva 160.000 de euro. 

Suma constituie o datorie dinainte de 31 decembrie 2019, fiindcă debitele înregistrate ulterior nu sunt luate în calcul în dosar. Din cauza asta Bălănescu a insistat în ședință că Dinamo "nu mai are bani ca să-și continue activitatea!".


sursa: www.gsp.roComentarii