Ultima Postare

Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa!

  Gică Mihali s-a săturat de situația de la Dinamo: „Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec” Antrenorul spune că vrea ca situația de la Dinamo să fie clarificată cât mai repede pentru a putea decide ce va face în perioada următoare. „Starea asta de incertitudine nu face bine nimănui. Trebuie să îmi clarific şi eu situaţia. Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec în altă parte. Urmează să am o discuţie cu domnul Zăvăleanu şi să clarificăm. Nu îmi doresc să fiu în situaţia în care voi fi antrenor pentru 3 etape şi apoi vine altcineva. Eu am fost adus de la U19. Trebuie să discutăm nişte detalii despre contract, să punem la punct lucrurile. Nu pot sta nici eu la nesfârşit în incertitudinea asta. Domnul Zăvăleanu e printre puținii din club care se zbate şi va trebui să am o discuție cu el să vedem ce se dorește la echipă”, a spus Gică Mihali pentru Fanatik . Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa! „ Răzvan Zăvăleanu se zbate să salveze

Post Top Ad


Ioan Andone, a răspuns după declarațiile lui Cornel Dinu
Ioan Andone, 60 de ani, fostul fundaș central al lui Dinamo, a comentat declarațiile făcute astăzi de Cornel Dinu pentru GSP.RO.

CONTEXT: Dinu, antrenor secund al „câinilor” în sezonul 1983-1984, a dezvăluit pentru GSP că multe dintre performanțele europene ale lui Dinamo, la începutul anilor '80, inclusiv victoria cu Hamburg, ar fi fost bifate după ce echipa din Ștefan cel Mare ar fi „umblat” la arbitri;
„Problema cu Liverpool”, care a eliminat-o pe Dinamo în semifinalele Cupei Campionilor, „a fost că nu am mai putut să umblăm. Nu a mai fost loc pentru căței”;
„N-am simțit nimic. Eu, personal, pe teren, n-am simțit că s-ar fi făcut ceva necurat. Nu se discuta pe vremea lui Ceaușescu despre așa ceva. 

Nu mă întrebați pe mine ce nu știu. Probabil, faceau și ei la fel ca ăia din străinătate. Spun probabil, pentru că eu chiar nu știu. Noi am auzit după '90 de aranjamente, până atunci nu se știa. Treaba noastră a fost să jucăm”, a spus Andone, pentru GSP.RO.

Ioan Andone: „Movilă nu mai putea respira, iar arbitrul a dat doar galben”
Azi, 25 aprilie, se împlinesc 36 de ani de la Dinamo - Liverpool, returul semifinalei CCE din sezonul 1983-1984. După 0-1 în Anglia, „câinii" au cedat și în manșa secundă, 1-2, la capătul unui meci disputat pe un teren greu, îmbibat de apă, care i-a favorizat pe oaspeți. 


Andone, suspendat pentru manșa secundă cu britanicii, a vorbit și despre arbitrajul „dublei” din semifinalele CCE.

„Eu am fost suspendat la meciul retur. A fost un arbitraj cu Liverpool... noi nu eram obișnuiți cu ritmul ălă de joc. Lui Movilă i-a dat unul un pumn și nici galben n-a primit. Trebuia să-i dea 3 roșii! I-a dat cu pumnul ca un boxer. Ăsta nu mai putea respira, a fost scos pe targă, trimis direct la spita”, a mai spus „Fălcosul”.

„Noi le-am dat o replică bună. Aveau o echipă fabuloasă, cu Dalglish, Rush, jucători. Dar aveam bătaie parte în parte cu ei, nici nu primeau mingea și dădeau cu cotul. 

Bine, ei aveau o formație mult prea bună. S-a și văzut, au câștigat Liga Campionilor în acel an”

Ioan Andone

Dinamo - Liverpool 1-2 (în tur 0-1)
Semifinale CCE, retur
Au marcat: Orac (39') / Rush (11', 85')


Dinamo: Moraru - Mărginean (77' Iamandi), I. Marin, Al. Nicolae, N. Stănescu - Rednic, Dragnea, Augustin - Țălnar, V. Turcu, Orac (67 Custov)
Antrenori: Dumitru Nicolae Nicușor și Cornel Dinu

Liverpool: Grobbelaar - Neal, Lawrenson, Hansen, Kennedy - Lee, Johnston, Souness, Whelan - Dalglish (77' Nicol), Rush
Antrenor: Joe Fagan

Stadion: „23 August"
Spectatori: 70.000
Arbitru: Dieter Pauly (RFG)
sursa: www.gsp.ro

Comentarii