Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Ionuț Negoiță: "Toți sunteți pricepuți pe banii mei! Am omorât pe cineva? Ascultați toate lichelele”







Ionuț Negoiță este conducătorul lui Dinamo din 2013






Ionuț Negoiță (48 de ani), conducătorul lui Dinamo, i-a criticat dur pe cei care îi contestă activitatea din fruntea clubului din „Ștefan cel Mare”.

Marți va fi întâlnirea decisivă dintre Negoiță și cei din Asociația „Dinamoviști pentru Dinamo", care au trimis o scrisoare de intenție către actualul finanțator al clubului
Ionuț Negoiță vrea să le cedeze lor tot pachetul de acțiuni pe care îl controlează la Dinamo, aceasta după ce a mai dat 10 la sută fanilor angrenați în programul socios „DDB", care au virat deja peste 210.000 euro în conturile echipei
„Un club de fotbal trebuie menținut financiar, pe banii altora toți suntem foarte pricepuți, avem idei, comentăm, iar când să punem banii, mult mai puțini decât suma pe care am investit-o eu deja, mai uităm că suntem mari dinamoviști. Dinamo le-a oferit multora foarte multe, i-a lansat și nu sunt în stare să dea 1.000 de euro pe un abonament. 

Haideți să schimbăm puțin, se face mult rău fotbalului dacă tot atacăm oamenii care bagă bani. Consider că nu trebuie să mai continui ce am făcut până acum. Am omorât pe cineva, ca să stau cu toți nebunii? Dacă stați să ascultați toate lichelele... Am virat peste 3 milioane de euro în club, ca să luăm licența, când am ajuns la echipă. 

Nu ce zic lichelele astea. Dinamo are 41 de milioane de euro capital social. Clubul a făcut profit, sunt bani care s-au dus ca să se suțină cheltuielile. Dacă am făcut bani, e o greșeală, dacă nu am făcut, iar e o greșeală. Luați clubul dumneavoastră pe un leu și faceți profit. Să vină cei care au bani și comentează", a spus Negoiță la TV Digi Sport.

Ionuț Negoiță: „Suporterii au rămas singura șansă pentru Dinamo”
De asemenea, Negoiță le-a transmis fanilor dinamoviști să se grăbească, întrucât acesta nu mai dorește sub nicio formă să fie responsabil pentru ce se întâmplă la gruparea din „Groapă”.

„Dacă dinamoviștii vor să aibă Dinamo, trebuie să se miște repede, eu sunt în afara jocului de mai mult timp, am tot sperat după unii, cum să îi numesc, băgători de seamă... Am tot sperat că se va materializa ceva și uite că suporterii au rămas singura șansă pentru Dinamo.

Eu îmi reproșez mai multe, în primul rând că am intrat la Dinamo, din păcate oamenii au memoria scurtă și nu pot să aprecieze. Nu mai contează, am salvat-o și mă bucur că am menținut-o până acum”, a mai declarat Negoiță.

1 leu
e suma pe care reprezentanții ADPD se oferă să o ofere pentru pachetul majoritar de acțiuni al clubului. Suma este cea solicitată recent chiar de Negoiță




sursa: www.gsp.ro

Comentarii