Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Sdrobiș, spune că roș-albilor le lipsește un conducător precum Nicolae Badea








Ioan Sdrobiș // Foto: Gazeta Sporturilor



Experimentatul om de fotbal Ioan Sdrobiș (74 de ani) a comentat în această dimineață situația încâlcită cu care se confruntă Dinamo, unul dintre cele mai titrate cluburi ale României. 

„Părintele”, așa cum Sdrobiș este poreclit, spune că roș-albilor le lipsește un conducător precum Nicolae Badea și le arată obrazul fanilor care l-au contestat ani în șir pe boss-ul de la Computerland, plecat de la echipă în 2013, după schimbul de putere cu Negoiță. 

„Când Nicolae Badea era la Dinamo, fanii spuneau că e «ciuma roșie», îl jigneau. Acum l-ar dori înapoi. Era un om echilibrat, de care clubul ar avea nevoie.

Ionuț Negoiță, săracul, e de bună credință, dar nu pricepe bine fenomenul. A crezut că e ușor, dar Dinamo și Steaua sunt greu de gestionat”, a declarat „Părintele” Ioan Sdrobiș, la Pro X.

4 campionate
, 6 Cupe şi 2 Supercupe ale României a câştigat Dinamo cu Badea şi Borcea acţionari

1 trofeu
a câștigat Dinamo cu Ionuț Negoiță patron, Cupa Ligii în 2017. Cea mai bună clasare în Liga 1 a fost un loc 3, tot în 2017






sursa: www.gsp.ro

Comentarii