Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Neplătiți de 4 luni, jucătorii au făcut scandal: „E jignitor!”










Nu e deloc liniște în viesparul de la Dinamo. foto: GSP





Mulți jucători dinamoviști așteaptă deschiderea comisiilor federale pentru a-și căuta dreptatea în instanțe. EI sunt neplătiți de 4 luni.


Conducerea lui Dinamo pare preocupată doar de eventuala vânzare a clubului ori de licența pentru noul sezon. Victima numărul 1: jucătorii din lot, care n-au mai văzut un sfanț de luni bune. Recent, au și fost băgați în șomaj tehnic. 

Nervoși că nimeni din staff-ul administrativ nu-i bagă în seamă, dinamoviștii așteaptă scrâșnind clipa revanșei!

Jucătorii au răbufnit: „Nu se poate”
 „Nu se poate, au trecut degeaba sărbătorile pascale, care ar fi trebuit să-i mai lumineze pe oameni, degeaba! Am plecat pe 4 luni de neplată a salariilor. Pe 15 aprilie s-au strâns 3 luni pline de restanțe. Este jignitor! Vedem ce vom face când se vor deschide comisiile, însă e clar că vom fi câțiva care se vor prezenta acolo, să ne interesăm cum putem deveni liberi de contract.

Fiecare face ce crede, așa cum fac și conducătorii. Măcar ar putea să ne sune să ne spună ceva, orice! Dar se va întoarce roata!”, i-au amenințat jucătorii pe cei din administrație. 

Fotbaliștii au transmis că nu vor accepta nicio altă micșorare salarială după ce va trece starea de urgență, când clubul va fi nevoit să îi scoată din șomajul tehnic actual





sursa: www.gsp.ro

Comentarii