Ultima Postare

Știre de top: Dinamo și suporterii lor primesc o veste bombă!

  sursa foto: GSP.ro În ziua de miercuri, 17 aprilie 2024, Dinamo a primit decizia finală din partea Comisiei de Disciplină și  Etică în legătură cu sancțiunea impusă în cazul incidentelor de la partida cu UTA Arad. Recent, în urma  respingerii apelului la Comisia de Recurs din cadrul LPF, echipa a făcut o nouă cerere către autoritățile fotbalistice din România, în speranța de a obține o sancțiune mai ușoară. În mod specific, Dinamo a solicitat permisiunea de a permite suporterilor săi să fie prezenți la meciurile de acasă cu FC Voluntari și UTA, ultimele partide programate pe teren propriu în acest sezon. O veste deosebit de bună pentru Dinamo: suporterii revin pe stadion! Comisia de Disciplină și Etică a  FRF a emis un răspuns favorabil pentru "câini". Dinamo a fost sancționată cu o suspendare de 4 etape  de către Comisia de Disciplină a FRF, în urma incidentelor regretabile petrecute la meciul cu UTA Arad din 8 martie, ultima etapă a sezonului regulat. Ne

Post Top Ad






Marius Șumudică „Salvați Dinamo”: „Trebuie ajutați! Ar fi rușinos pentru fotbalul românesc să dispară”











Marius Șumudică a vorbit despre viitorul lui Dinamo




Marius Șumudică (49 de ani), antrenorul turcilor de la Gaziantep, a vorbit despre degringolada interminabilă de la Dinamo, unde clubul e în pragul falimentului.

Ionuț Negoiță a anunțat că nu va mai investi la Dinamo, iar clubul riscă să fie retrogradat în Liga 2, dacă nu plătește 180.000 de euro pentru licență. Șumudică e de părere că formația din „Ștefan cel Mare” ar trebui să fie ajutată.

„În momentul în care l-am văzut pe domnul Negoiță, mi-am dat seama că este decis să nu mai investească. Nu cred că va mai băga bani la Dinamo. Suma de care depinde viitorul clubului e mică, e vorba de 180.000 de euro. E rușinos pentru un astfel de club. Dacă Mircea Rednic era acolo, cred că avea suma necesară și ar fi ajutat clubul.

Dinamo trebuie ajutată. Dinamo e un brand, un faliment ar fi rușinos pentru fotbalul românesc să dispară. Și Bayern Munchen a ajutat-o pe Dortmund și iată că Borussia este o forță astăzi”, a spus Șumudică, la TV Digi Sport.

Bayern Munchen a sprijinit-o financiar pe Borussia Dortmund
Șumudică face referire la un gest celebru făcut de șefii lui Bayern Munchen, care în urmă cu mai mulți ani au sprijinit-o financiar pe Borussia Dortmund, aflată în colaps. Gestul a fost confirmat inclusiv de Uli Hoeness, fost președinte și mare jucător al bavarezilor.

 „Când au ajuns la concluzia că nu mai au fonduri pentru a plăti salariile, le-am oferit un împrumut în valoare de două milioane de euro pentru o perioadă de câteva luni”.






sursa: www.gsp.ro

Comentarii