Ultima Postare

Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa!

  Gică Mihali s-a săturat de situația de la Dinamo: „Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec” Antrenorul spune că vrea ca situația de la Dinamo să fie clarificată cât mai repede pentru a putea decide ce va face în perioada următoare. „Starea asta de incertitudine nu face bine nimănui. Trebuie să îmi clarific şi eu situaţia. Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec în altă parte. Urmează să am o discuţie cu domnul Zăvăleanu şi să clarificăm. Nu îmi doresc să fiu în situaţia în care voi fi antrenor pentru 3 etape şi apoi vine altcineva. Eu am fost adus de la U19. Trebuie să discutăm nişte detalii despre contract, să punem la punct lucrurile. Nu pot sta nici eu la nesfârşit în incertitudinea asta. Domnul Zăvăleanu e printre puținii din club care se zbate şi va trebui să am o discuție cu el să vedem ce se dorește la echipă”, a spus Gică Mihali pentru Fanatik . Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa! „ Răzvan Zăvăleanu se zbate să salveze

Post Top Ad


Marius Șumudică „Salvați Dinamo”: „Trebuie ajutați! Ar fi rușinos pentru fotbalul românesc să dispară”Marius Șumudică a vorbit despre viitorul lui Dinamo
Marius Șumudică (49 de ani), antrenorul turcilor de la Gaziantep, a vorbit despre degringolada interminabilă de la Dinamo, unde clubul e în pragul falimentului.

Ionuț Negoiță a anunțat că nu va mai investi la Dinamo, iar clubul riscă să fie retrogradat în Liga 2, dacă nu plătește 180.000 de euro pentru licență. Șumudică e de părere că formația din „Ștefan cel Mare” ar trebui să fie ajutată.

„În momentul în care l-am văzut pe domnul Negoiță, mi-am dat seama că este decis să nu mai investească. Nu cred că va mai băga bani la Dinamo. Suma de care depinde viitorul clubului e mică, e vorba de 180.000 de euro. E rușinos pentru un astfel de club. Dacă Mircea Rednic era acolo, cred că avea suma necesară și ar fi ajutat clubul.

Dinamo trebuie ajutată. Dinamo e un brand, un faliment ar fi rușinos pentru fotbalul românesc să dispară. Și Bayern Munchen a ajutat-o pe Dortmund și iată că Borussia este o forță astăzi”, a spus Șumudică, la TV Digi Sport.

Bayern Munchen a sprijinit-o financiar pe Borussia Dortmund
Șumudică face referire la un gest celebru făcut de șefii lui Bayern Munchen, care în urmă cu mai mulți ani au sprijinit-o financiar pe Borussia Dortmund, aflată în colaps. Gestul a fost confirmat inclusiv de Uli Hoeness, fost președinte și mare jucător al bavarezilor.

 „Când au ajuns la concluzia că nu mai au fonduri pentru a plăti salariile, le-am oferit un împrumut în valoare de două milioane de euro pentru o perioadă de câteva luni”.


sursa: www.gsp.ro

Comentarii