Ultima Postare

Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa!

  Gică Mihali s-a săturat de situația de la Dinamo: „Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec” Antrenorul spune că vrea ca situația de la Dinamo să fie clarificată cât mai repede pentru a putea decide ce va face în perioada următoare. „Starea asta de incertitudine nu face bine nimănui. Trebuie să îmi clarific şi eu situaţia. Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec în altă parte. Urmează să am o discuţie cu domnul Zăvăleanu şi să clarificăm. Nu îmi doresc să fiu în situaţia în care voi fi antrenor pentru 3 etape şi apoi vine altcineva. Eu am fost adus de la U19. Trebuie să discutăm nişte detalii despre contract, să punem la punct lucrurile. Nu pot sta nici eu la nesfârşit în incertitudinea asta. Domnul Zăvăleanu e printre puținii din club care se zbate şi va trebui să am o discuție cu el să vedem ce se dorește la echipă”, a spus Gică Mihali pentru Fanatik . Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa! „ Răzvan Zăvăleanu se zbate să salveze

Post Top Ad


Spaniolii i-au transmis lui Negoiță: cine o va antrena pe Dinamo, în cazul în care vânzarea se face

Relația dintre Negoiță și Rednic nu mai e de mult timp una cordială // FOTO: GSP Spanioli, nespanioli, indiferent cine va fi boss în „Ștefan cel Mare” în următoarele luni, Adrian Mihalcea (43 de ani) va continua să fie antrenorul principal al „câinilor”.

Vânzoleală mare în plină pandemie de coronavirus la Dinamo București. E un amalgam de informații vizavi de viitorul imediat al grupării, cu tot felul de entități ce vor să preia clubul, doar că în toată această mișcare browniană Adrian Mihalcea a primit asigurări că va rămâne A1 cel puțin până la finalul actualei ediții de campionat. 

Chiar dacă spaniolul Herminio Menendez va prelua pachetul de 82 la sută de la Ionuț Negoiță. 

Adrian Mihalcea rămâne la Dinamo
Fotbaliștii habar n-au când li se vor plăti salariile restante pe 2020, nu primesc niciun telefon de la administrația clubului, însă antrenorul de 43 de ani are autoritatea de a conduce antrenamentele și formația pe finalul ediției. 

Așa i s-a transmis și dinspre Bogdan Bălănescu și compania, care se ocupă încă de destinele lui Dinamo, dar și dinspre Ioan Andone, cel care a intermediat negocierile cu Menendez.

Ando l-a avut elev pe Mihalcea în Ștefan cel Mare și i-a transmis că și dacă Menendez va prelua acum clubul, nu trebuie să se gândească la faptul că va fi dat afară. Adi este aproape zilnic la Săftica, își prepară deja logistic ședințele de pregătire pentru partea secundă a lunii mai, apoi ceea ce va urma, restul etapelor de disputat din play-out. 

Presiunea e mare pentru Dinamo și din punct de vedere sportiv, întrucât este la 3 puncte distanță de zona retrogradării. Iar Mihalcea a făcut doar două antrenamente cu formația și nici măcar cu lotul complet în zilele premergătoare instituirii stării de urgență.

Nu riscă nimeni 
Dacă totuși Dinamo va ajunge pe mâinile ibericului Herminio Menendez, spaniolul ar putea opera modificări în formula administrativă și tehnică abia din vara 2020, pentru ediția ce va urma. 

"Nu se bagă nimeni acum, ca antrenor, pe finalul sezonului, într-o situație incertă cum e la Dinamo, să-și riște viitorul. În plus, oricine va veni din străinătate, va trebui să stea două săptămâni în carantină. Iar dacă renunți la Mihalcea trebuie să ajungi la un acord financiar cu el, să-i plătești compensații. 

Adi cunoaște Liga 1, deja s-a familiarizat cu lotul, va rămâne până la finele sezonului, cel puțin", au declarat dinamoviștii din managementul clubului. Deunăzi, a fost adus în discuție numele lui Jose Maqueda, ex-Real Madrid, jucător și secund la echipa Blanco, fost secund al lui Lopez Caro la FC Vaslui, doar că ibericul ar putea sosi în "haită" abia din proxima ediție de campionat.

"Eu sunt pregătit de orice, nu stau să mă gândesc ce-ar fi dacă... Programul de antrenamente va fi comprimat, sezonul la fel, sunt alte priorități pentru un antrenor, nu speculațiile" - Adrian Mihalcea, antrenor Dinamo

sursa: www.gsp.ro

Comentarii