Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Fiul lui Vasile Anghel îl face praf pe Cornel Dinu: “Sunt minciunile unui om bătrân și bolnav!”












Replay - Editie speciala Cornel Dinu , partea 1 - YouTube




Dragoș Anghel, fiul lui Vasile Anghel, fost diplomat român la O.N.U și șeful lui Cornel Dinu la Dinamo București, a vorbit pentru ProSport după ce Mister l-a acuzat pe tatăl său că ar fi sustras 25.000 de dolari, bani ce ar fi trebuit să reprezinte mită la un meci din cupele europene, cu Bordeaux!


Fost fotbalist la viața lui, Dragoș Anghel este unul dintre tinerii care au dus o viață îndestulată înainte de 1989. Apropiat de clubul Dinamo, el a cunoscut, prin intermediul tatălui său, numele care au scris istorie pentru formația din Ștefan cel Mare.

Acum, el reacționează prin intermediul ProSport împotriva lui Cornel Dinu, cel care a declanșat un scandal uriaș prin dezvăluirile sale din GSP despre șpăgile pe care conducerea alb-roșilor le-ar fi practicat pentru a câștiga “războaiele” sportive cu străinii, prin care a pătat istoria lui Dinamo.

Fiul lui Vasile Anghel îl face praf pe Cornel Dinu: “Sunt minciunile unui om bătrân și bolnav!”
Dragoș Anghel încearcă să explice contextul unei perioade pe care tinerii din ziua de azi nu o pot înțelege în complexitatea ei.


„Cum să ia tata 25.000 de dolari? De unde știe Dinu așa ceva?! I-a numărat el? Știe că erau 25.000 de dolari? De unde știe că nu au mai ajuns la arbitru? Are el probe în sensul ăsta? Păi, pe vremea aceea, nu puteai să iei una de un leu din banii comuniștilor, ai statului sau ai lui Ceaușescu, mai ales valută. Cu banii ăștia, vorba lui Vasile Zlotea, cumpărai o scară de bloc.

Sunt bani mulți acum, când e pandemie de coronavirus, darămite atunci, când era pandemie de… valută! Să fim serioși! Sunt minciunile unui om bătrân și bolnav, frustrat de neputința proprie de a ajunge ceva vreodată! În primul rând, nu existau sume atât de mari care să fie folosite pentru fotbal”, spune fiul lui Vasile Anghel.

“Se practica un protocol de politețe: un ceas, o blană cumpărată în România”
Un subiect important este cel al lui Constantin Anghelache, despre care Cornel Dinu susține că era șeful spionajului românesc în Marea Britanie.

„Să luăm cazul lui Anghelache. Nea Costică a ajutat probabil cu informații, că pe vremea aceea nu existau televiziuni ca în ziua de azi să urmărești adversarii. Poate a pus pe cineva să filmeze vreun meci al lor. În niciun caz nu putea să ia el dolarii sau să strângă atâția bani în valută și să îi dea mai departe ca mită. Cine îi aproba lui vreodată, în țară, așa ceva? Și dacă ar fi făcut el vreodată rost de aceste fonduri, în valută, și ar fi propus așa ceva, a doua zi era demis și era chemat în țară instantaneu. Anghelache oricum nu era așa de puternic cum spune Dinu.

Se practica un protocol de politețe, așa cum e și acum. În acesta se făceau schimburi de diverse ‘atenții’, dar nu valoroase. Un ceas era cel mai scump eventual articol pe care te puteai să te gândești să îl faci cadou în străinătate. Am auzit și eu că în România s-au dat chiar și niște blănuri cadou, pentru neveste, dar erau cumpărate în țară, în lei, nu cu valută!„, afirmă Dragoș Anghel.

“Cum a dat Dinu mită dacă erau agenți KGB la Minsk? Era vreun James Bond și nu știm noi”
Fiul fostului șef al secției fotbal de la Dinamo demontează și episodul de la partida cu Dinamo Minsk, din fosta URSS.

„Să ne gândim logic. Dinu zice că a intrat el și a dat banii la Minsk, unde arbitrul era păzit de KGB. Păi, când vreodată mișcai în fața agenților KGB… Și la ei acasă… Astea sunt prostii imense! Păi, jucătorilor, le-au luat și rublele pe care le aveau la ei.

Au schimbat jucătorii noștri, în țară, ca să ia niște căciuli sovietice câte o sută de ruble și pe aeroport au fost controlați timp de o oră și jumătate. S-au confiscat toți banii pe care îi aveau. Dacă erau cu ochii pe ei în halul ăla, cum putea Dinu să dea mită? Era vreun James Bond și nu știm noi?! A văzut prea multe filme de acțiune cu Sandokan la cinema Lira. Cine risca să miște în front în URSS? Cine risca să ajungă în Gulag?„, susține fiul lui Vasile Anghel.

“A rămas toată viața cu frustrarea în creier și caută mereu să se răzbune”
Multă lume se întreabă de unde acest veritabil „Război Rece” între Cornel Dinu și fostul său superior ierarhic, Vasile Anghel. „Cât despre tata, eu știu de unde i se trage râca lui Dinu. El a rămas frustrat că nu l-a pus pe el principal în locul lui Dumitru Nicușor și l-a preferat pe Cernăianu. A rămas toată viața cu frustrarea asta în creier și caută mereu să se răzbune, ponegrindu-l. Dar, bărbat adevărat și caracter mare, nu a avut curaj să deschidă gura atâta timp cât a fost tata în viață, ci post-mortem.

Păi, dacă ar fi fost să se facă vreodată o operațiune de mituire a arbitrilor în străinătate, ajungeau vreodată banii pe mâna lui Dinu? În ce calitate ar fi fost el informat? De unde știe el suma exacta, dacă a deschis valiza doar de curiozitate, și de unde știe dacă au ajuns banii la arbitru?! Chiar nu mai are rușine mitomanul ăsta? Nu aș fi vorbit niciodată, dacă nu se lega aiurea de tata, dar nici nu pot să tac și să îl las să spună atâtea tâmpenii.

A îmbătrânit urât! Hoțul strigă hoții, așa a făcut ‘Dalmațianul’ toată viața! A dat vina pe alții. Înafară de cariera de fotbalist, nu a realizat nimic pe nicăieri și tot timpul a fost ‘lucrat’ de alții. El nu e niciodată de vină, nici usturoi nu a mâncat, nici gura nu îi miroase! Și ca să înțelegi exact de ce e o mojicie asta cu 25.000 de dolari o să îți zic una tare!”, declară Anghel jr.




Comentarii