Ultima Postare

Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa!

  Gică Mihali s-a săturat de situația de la Dinamo: „Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec” Antrenorul spune că vrea ca situația de la Dinamo să fie clarificată cât mai repede pentru a putea decide ce va face în perioada următoare. „Starea asta de incertitudine nu face bine nimănui. Trebuie să îmi clarific şi eu situaţia. Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec în altă parte. Urmează să am o discuţie cu domnul Zăvăleanu şi să clarificăm. Nu îmi doresc să fiu în situaţia în care voi fi antrenor pentru 3 etape şi apoi vine altcineva. Eu am fost adus de la U19. Trebuie să discutăm nişte detalii despre contract, să punem la punct lucrurile. Nu pot sta nici eu la nesfârşit în incertitudinea asta. Domnul Zăvăleanu e printre puținii din club care se zbate şi va trebui să am o discuție cu el să vedem ce se dorește la echipă”, a spus Gică Mihali pentru Fanatik . Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa! „ Răzvan Zăvăleanu se zbate să salveze

Post Top Ad


„Mister” susține că Steaua și Craiova au procedat la fel. „Securiștii tac, eu vorbesc”Cornel Dinu a vorbit despre fanii lui Dinamo


Cornel Dinu nu se lasă! A trimis o scrisoare deschisă celor care l-au acuzat că a aruncat cu noroi în perfomanțele lui Dinamo, după ce a dezvăluit că arbitrii erau ademeniți cu genți cu bani, în campania din Liga Campionilor de acum 36 de ani. Spune că așa erau vremurile și că rivalii de la Steaua și Craiova procedau la fel.


Cornel Dinu a șocat pe toată lumea. A spus că în campania din Liga Campionilor din anul 1984, când Dinamo a ajuns în semifinale, câinii au fost ajutați de arbitri. Blândețea acestora era cumpărată uneori cu bani, dar și cu alte mici atenții. Dinu nu înțelege de ce a fost așa supărare mare și spune că așa se proceda în perioada respectivă. Este convins că cei din Securitate au făcut aceleași jocuri și pentru celelalte echipe românești care jucau în cupele europene.

„Securiștii tac, eu, gură de Târgoviște, vorbesc! Fiți siguri că s-a mai acționat de nenumărate ori cam la fel, în acei ani, pentru Craiova și pentru Steaua, care trebuiau să fie mesagere ale reușitelor naționale din socialism. Știu atâția… și atâtea! Cercetați-le!”, a spus Cornel Dinu.

„Cei care conduceau Dinamo făceau orice ca echipa și țara lor să triumfe”

Fostul internațional dinamovist s-a întors din nou la „dubla” cu Hamburg. Pe atunci era antrenor secund la echipa din „Ștefan cel Mare” și susține că a dus personal arbitrului o valiză cu bani.
„Mai sunt mulți suporteri dinamoviști care pot confirma acest adevăr, a fost prima și ultima oară în viața mea când am cerut conducătorilor să vorbească înainte de meci cu un arbitru. Ceea ce s-a și întâmplat, chiar în ziua meciului, la prânz. Și cine ar plăti dinainte pentru un aranjament? Noi ne-am permis să dăm banii înainte fiindcă era un om de încredere, pe care Securitatea îl știa.

Iar geanta cu toate bancnotele, ce mi s-a spus să i-o fac cadou, era o practică în toată lumea fotbalului. Bloca, într-un fel, și acțiunile de același fel ale adversarului.

Cei care conduceau Dinamo făceau orice ca echipa și țara lor să triumfe. Li se și impunea!”, a mai spus Cornel Dinu în scrisoarea publicată de GSP.

Câinii au câștigat „dubla” europeană cu deținătoarea Cupei Campionilor Europeni, dar în semifinale au fost eliminați de Liverpool. „Procurorul” a susținut că la partidele cu echipa britanică, românii nu au mai reușit să ajungă la cei care conduceau aceste meciuri.

„Blamați-mă, distrugeți-mă, tăvăliți-mă, dar nu vă exprimați, inchizitoriu, asupra unor timpuri pe care, netrăindu-le, neînțelegându-le, nu le puteți judeca! Am conștiința curată, nu-mi reproșez nimic. Am vrut să câștige echipa mea și țara. Și s-a reușit decisiv numai pe teren…”, a mai spus Dinu.


Comentarii