Ultima Postare

Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa!

  Gică Mihali s-a săturat de situația de la Dinamo: „Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec” Antrenorul spune că vrea ca situația de la Dinamo să fie clarificată cât mai repede pentru a putea decide ce va face în perioada următoare. „Starea asta de incertitudine nu face bine nimănui. Trebuie să îmi clarific şi eu situaţia. Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec în altă parte. Urmează să am o discuţie cu domnul Zăvăleanu şi să clarificăm. Nu îmi doresc să fiu în situaţia în care voi fi antrenor pentru 3 etape şi apoi vine altcineva. Eu am fost adus de la U19. Trebuie să discutăm nişte detalii despre contract, să punem la punct lucrurile. Nu pot sta nici eu la nesfârşit în incertitudinea asta. Domnul Zăvăleanu e printre puținii din club care se zbate şi va trebui să am o discuție cu el să vedem ce se dorește la echipă”, a spus Gică Mihali pentru Fanatik . Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa! „ Răzvan Zăvăleanu se zbate să salveze

Post Top Ad


Ionuț Negoiță a decis să vândă Dinamo! Marți se vor semna actele + prima reacție a finațatorului


Ionuț Negoiță vrea să vândă DinamoIonuț Negoiță, finanțatorul lui Dinamo a declarat în mai multe rânduri că este dispus să cedeze cele 82 la sută din acțiunile deținute la Dinamo. De fapt, deținute de George Drăghia, fiindcă omul de afaceri i-a pasat acestuia acțiunile. Acum, șeful „câinilor” e gata să dea clubul.
 Marți, va fi întâlnirea decisivă cu cei de la Asociația „Dinamoviști pentru Dinamo", care vineri seară trimiseseră o scrisoare de intenția către actualul finanțator al clubului
Negoiță vrea să le cedeze lor tot pachetul! Aceasta după ce a mai dat 10 la sută fanilor angrenați în programul socios „DDB", care au virat deja peste 210.000 euro în conturile clubului.
„Am luat act de răspunsul dumneavoastră prin care vă manifestați în mod ferm intenția de a achiziționa în întregime pachetul deținut de SC Lotus Perfect Products SRL la SC Dinamo 1948 SA. Am luat act și de angajamentul ferm de a prelua în întregime drepturile și obligațiile acționarului majoritar cât și ale SC Dinamo 1948 SA și că veți face toate demersurile necesare în vederea continuării activității.

Imediat după terminarea Sărbătorilor Pascale, marți, 21 aprilie, suntem de acord să semnăm contractul de vânzare-cumpărare al pachetului de acțiuni, în conformitate cu oferta noastră și angajamentul dumneavoastră. Am transmis contactul notarului care se va ocupa de perfectarea actelor domnului Bogdan Pancu", este scris în comunicatul remis asociației "Dinamoviști pentru DinamoMailul trimis de Negoiță către Asociația „Dinamoviști pentru Dinamo"
1 leu
e suma pe care reprezentanții ADPD se oferă să o ofere pentru pachetul majoritar de acțiuni al clubului. Suma este cea solicitată recent chiar de către Negoiță.

Ionuț Negoiță: „ Să preia frâiele că se pricep mai bine ca mine!”
Ionuț Negoiță a confirmat dorința de a vinde clubul și faptul că este dispus să cedeze pachetul de acțiuni Asociației „Dinamoviști pentru Dinamo".

„Da, este adevărat. Eu sunt elegant și am răspuns rapid ofertei. Doamne ajută să se ocupe, să facă, să fie bine pentru Dinamo, să preia frâiele că se pricep mai bine ca mine! Probabil, au resurse financiare să plătească lunar jucătorii, toate cheltuielile care sunt la un club. Având clubul au altă credibilitate, pot colecta de la suporteri, pot atrage sponsori, e treaba lor. Eu atât am putut. Eu am trimis oferta și fanilor din programul socios Doar Dinamo București, însă ei au spus că nu pot avea forța financiară necesară de a susține de unii singuri un club de nivelul lui Dinamo. 

Mai mult ce să fac? V-am zis că nu mai e de joacă. În afară unor injurii gratuite la adresa mea, nu s-a întâmplat nimic concret pentru Dinamo, în condițiile în care toți se laudă că iubesc acest club", a declarat Ionuț Negoiță în această seară pentru GSP.RO.sursa: www.gsp.ro

Comentarii