Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Țețe Moraru: „Noi am fost blatiști? Niciodată!”















Dumitru „Țețe” Moraru, fost mare portar al lui Dinamo și căpitanul echipei ce a luptat cu Liverpool, a început să plângă după ce a aflat că Dinu, secundul de atunci al roș-albilor, a afirmat că echipa din „Ștefan cel Mare” a mituit mai mulți „centrali” pentru a atinge faza semifinalelor CCE.


36 de ani de la o semifinala istorică în Cupa Campionilor Europeni: Dinamo – Liverpool. Dar cea mai mare realizare a roș-albilor e pusă acum sub semnul îndoielii.


„Vorbesc acum cu tine la telefon și imi dau lacrimile în fața laptopului. În luna mai fac 64 de ani, dar aproape că plâng ca un copil. Tremur tot. Soția mea nici nu a avut puterea să citească așa ceva. L-am iubit toți pe nea Cornel, dar îmbătrânește… stiți vorba aia. Eu eram căpitanul acelei echipe și nu permit nimănui să își bată joc de munca generației mele. Adică, pe noi ne-a făcut mari fotbaliști Securitatea?”, a tunat Moraru, liderul de atunci al roș-albilor, pentru ProSport.

Fostul mare portar a continuat: „Adică, noi am fost niște blatiști? Niciodată! Am avut o super echipă atunci, iar la Minsk am făcut cel mai bun meci al meu din cupele europene. Cine era nebun să ia banii și să fie curățat de KGB? Voi credeți că se puteau face asemenea lucruri în fosta URSS? Cu Hamburg am sărit din bară în bară. Păi, dacă noi blătuiam meciul ăla, atunci de ce nemții au atacat în valuri ca să ne bată.

Nea Cornele, nu îți bate joc de nopțile nedormite de noi, de familiile noastre, de visurile noastre. Ne uităm oricând vrei la meciuri și o să vezi cât am luptat pe teren. Am citit că spui si de nea Nae că nu își făcea treaba bine cu pregătirea. Nu este frumos. Ce crezi că o să spună lumea despre noi acum? Tremur tot și mi-au dat lacrimile. În joc este istoria lui Dinamo, iar acum este făcută țăndări”.


8 ani a jucat la Dinamo (1981-1989) Dumitru „Țețe„ Moraru
6 trofee a câștigat alături de Dinamo: 3 titluri, în 1982, 1983, 1984, și 3 Cupe, în 1982, 1984, 1986


Și, Cornel Țălnar, contactat de ProSport, s-a arătat surprins de dezvăluirile făcute de „Mister”. Cornel Dinu era atunci secundul lui Nicolae Nicușor și, spune Țălnar, avea acces la mai multe informații.





sursa foto: www.gsp.ro

Comentarii