Ultima Postare

Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa!

  Gică Mihali s-a săturat de situația de la Dinamo: „Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec” Antrenorul spune că vrea ca situația de la Dinamo să fie clarificată cât mai repede pentru a putea decide ce va face în perioada următoare. „Starea asta de incertitudine nu face bine nimănui. Trebuie să îmi clarific şi eu situaţia. Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec în altă parte. Urmează să am o discuţie cu domnul Zăvăleanu şi să clarificăm. Nu îmi doresc să fiu în situaţia în care voi fi antrenor pentru 3 etape şi apoi vine altcineva. Eu am fost adus de la U19. Trebuie să discutăm nişte detalii despre contract, să punem la punct lucrurile. Nu pot sta nici eu la nesfârşit în incertitudinea asta. Domnul Zăvăleanu e printre puținii din club care se zbate şi va trebui să am o discuție cu el să vedem ce se dorește la echipă”, a spus Gică Mihali pentru Fanatik . Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa! „ Răzvan Zăvăleanu se zbate să salveze

Post Top Ad


Țețe Moraru: „Noi am fost blatiști? Niciodată!”Dumitru „Țețe” Moraru, fost mare portar al lui Dinamo și căpitanul echipei ce a luptat cu Liverpool, a început să plângă după ce a aflat că Dinu, secundul de atunci al roș-albilor, a afirmat că echipa din „Ștefan cel Mare” a mituit mai mulți „centrali” pentru a atinge faza semifinalelor CCE.


36 de ani de la o semifinala istorică în Cupa Campionilor Europeni: Dinamo – Liverpool. Dar cea mai mare realizare a roș-albilor e pusă acum sub semnul îndoielii.


„Vorbesc acum cu tine la telefon și imi dau lacrimile în fața laptopului. În luna mai fac 64 de ani, dar aproape că plâng ca un copil. Tremur tot. Soția mea nici nu a avut puterea să citească așa ceva. L-am iubit toți pe nea Cornel, dar îmbătrânește… stiți vorba aia. Eu eram căpitanul acelei echipe și nu permit nimănui să își bată joc de munca generației mele. Adică, pe noi ne-a făcut mari fotbaliști Securitatea?”, a tunat Moraru, liderul de atunci al roș-albilor, pentru ProSport.

Fostul mare portar a continuat: „Adică, noi am fost niște blatiști? Niciodată! Am avut o super echipă atunci, iar la Minsk am făcut cel mai bun meci al meu din cupele europene. Cine era nebun să ia banii și să fie curățat de KGB? Voi credeți că se puteau face asemenea lucruri în fosta URSS? Cu Hamburg am sărit din bară în bară. Păi, dacă noi blătuiam meciul ăla, atunci de ce nemții au atacat în valuri ca să ne bată.

Nea Cornele, nu îți bate joc de nopțile nedormite de noi, de familiile noastre, de visurile noastre. Ne uităm oricând vrei la meciuri și o să vezi cât am luptat pe teren. Am citit că spui si de nea Nae că nu își făcea treaba bine cu pregătirea. Nu este frumos. Ce crezi că o să spună lumea despre noi acum? Tremur tot și mi-au dat lacrimile. În joc este istoria lui Dinamo, iar acum este făcută țăndări”.


8 ani a jucat la Dinamo (1981-1989) Dumitru „Țețe„ Moraru
6 trofee a câștigat alături de Dinamo: 3 titluri, în 1982, 1983, 1984, și 3 Cupe, în 1982, 1984, 1986


Și, Cornel Țălnar, contactat de ProSport, s-a arătat surprins de dezvăluirile făcute de „Mister”. Cornel Dinu era atunci secundul lui Nicolae Nicușor și, spune Țălnar, avea acces la mai multe informații.

sursa foto: www.gsp.ro

Comentarii