Ultima Postare

Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa!

  Gică Mihali s-a săturat de situația de la Dinamo: „Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec” Antrenorul spune că vrea ca situația de la Dinamo să fie clarificată cât mai repede pentru a putea decide ce va face în perioada următoare. „Starea asta de incertitudine nu face bine nimănui. Trebuie să îmi clarific şi eu situaţia. Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec în altă parte. Urmează să am o discuţie cu domnul Zăvăleanu şi să clarificăm. Nu îmi doresc să fiu în situaţia în care voi fi antrenor pentru 3 etape şi apoi vine altcineva. Eu am fost adus de la U19. Trebuie să discutăm nişte detalii despre contract, să punem la punct lucrurile. Nu pot sta nici eu la nesfârşit în incertitudinea asta. Domnul Zăvăleanu e printre puținii din club care se zbate şi va trebui să am o discuție cu el să vedem ce se dorește la echipă”, a spus Gică Mihali pentru Fanatik . Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa! „ Răzvan Zăvăleanu se zbate să salveze

Post Top Ad


Fanii dinamovisti au virat cei 180.000 de euro necesari pentru achitarea datoriilorVești bune pentru suporterii dinamoviști! Dinamo va lua licența pentru sezonul următor: fanii au virat cei 180.000 de euro necesari pentru achitarea datoriilor.


Așa cum ProSport a anunțat în exclusivitate, fanii lui Dinamo și-au îndeplinit misiunea și au strâns banii necesari supraviețuirii echipei. Programul DDB anunță strângerea sumei necesare pentru plata banilor necesari licenței pentru sezonul viitor.


„Ne-a trecut glonțul pe la ureche”, scriu suporterii câinilor pe pagina oficială de Facebook. Fanii au acum un alt proiect.

20.000 de membri, garanția stabilității echipei!
Dinamoviștii încearcă să atragă cât mai mulți dintre fani și simpatizanți alături de proiectul lor. Ținta este una mai mult decât ambițioasă: 20 de mii de membri!


„Dacă vom ajunge la 10.000 de membri, putem vorbi despre STABILITATE. În ziua când vom fi 15.000 de membri, putem să ne gândim la REZULTATE. Dar ținta noastră pe termen lung este să ajungem la 20.000 de membri. Atunci vom vorbi despre PERFORMANȚĂ”, au scris fanii pe contul programului.

Iată anunțul suporterilor:

NĂDEJDEA E NUMAI LA NOI

Nu e niciun motiv de mândrie. Nu ne lăudăm singuri, pentru că nu am realizat nimic singuri, ci doar împreună cu voi toți, dar nu trebuie să ne ferim s-o spunem:

DACĂ NOI SUPORTERII NU PLĂTEAM LICENȚA, DINAMO ERA ÎN LIGA A 3-a.

Cu alte cuvinte eram la capătul istoriei lui Dinamo. Ar fi urmat ani de zile de eforturi pentru a reveni pe prima scenă. Sau poate nu ne-am mai fi revenit niciodată.

Zilele acestea glonțul ne-a trecut pe la ureche.

Nu am fi vrut ca Dinamo să ajungă să depindă în mod exclusiv de suporteri, dar din tot ce vedem în jurul nostru, e posibil ca acesta să ne fie destinul.

1.751.201,00 lei reprezintă FAPTE.
ProgramDDB a făcut ieri plățile (150.000€) pentru a ne asigura că licența este rezolvată.

Suntem 5260 de membri activi care susțin Programul Doar Dinamo București. Avem 26 de membri ELITA.
Aceștia sunt oamenii care au asigurat SUPAVIEȚUIREA.

Dacă vom ajunge la 10.000 de membri, putem vorbi despre STABILITATE.

În ziua când vom fi 15.000 de membri, putem să ne gândim la REZULTATE.

Dar ținta noastră pe termen lung este să ajungem la 20.000 de membri. Atunci vom vorbi despre PERFORMANȚĂ.

Deocamdată suntem singurii care CRED în Dinamo și sigurii cărora LE PASĂ cu adevărat.

Una din coregrafiile noastre de colecție este cea inspirată din Micul Prinț al lui Antoine de Saint-Exupéry. Tema expusă era legată de explicațiile pe care trebuie să le dăm întruna celor care ne pun la îndoială.

Culmea este că cei care pun în discuție toate acțiunile noastre și cei care ne denigrează pe toate căile, ajung până la urmă să ne copieze pașii până la cel mai mic detaliu.

Proiectul DDB presupune MUNCĂ, SACRIFICIU și IMPLICARE din partea fiecăruia dintre noi.
Trebuie să închidem ochii și să vedem UN MARE DINAMO!

Esența poveștii Micului Prinț este cuprinsă în replica unuia din personaje: „Poți vedea clar NUMAI CU INIMA. Ce este esențial este invizibil ochilor”

N-AVEM ÎNCOTRO, dar credem că din cenușă va renaște UN MARE DINAMO.

Caută-i pe prietenii tăi care încă mai stau pe gânduri. Povestește-le despre Proiectul Socios prin care putem ridica Dinamo. Spune-le despre FAPTELE CONCRETE de până acum și invită-i să devină parte din ProgramDDB www.programddb.rosursa foto: www.gsp.ro


Comentarii