Ultima Postare

Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa!

  Gică Mihali s-a săturat de situația de la Dinamo: „Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec” Antrenorul spune că vrea ca situația de la Dinamo să fie clarificată cât mai repede pentru a putea decide ce va face în perioada următoare. „Starea asta de incertitudine nu face bine nimănui. Trebuie să îmi clarific şi eu situaţia. Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec în altă parte. Urmează să am o discuţie cu domnul Zăvăleanu şi să clarificăm. Nu îmi doresc să fiu în situaţia în care voi fi antrenor pentru 3 etape şi apoi vine altcineva. Eu am fost adus de la U19. Trebuie să discutăm nişte detalii despre contract, să punem la punct lucrurile. Nu pot sta nici eu la nesfârşit în incertitudinea asta. Domnul Zăvăleanu e printre puținii din club care se zbate şi va trebui să am o discuție cu el să vedem ce se dorește la echipă”, a spus Gică Mihali pentru Fanatik . Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa! „ Răzvan Zăvăleanu se zbate să salveze

Post Top Ad


Fostul antrenor al lui Dinamo surprinde: "Îl iau doar dacă vine liber"
Deian Sorescu, dorit de o altă echipă din play-out. Fostul antrenor al lui Dinamo surprinde: "Îl iau doar dacă vine liber"Dinamo încă mai are jucători atractivi pentru celelalte echipe din Liga 1, chiar şi după plecarea lui Dan Nistor la U Craiova. Antrenorul lui Hermannstadt, Vasile Miriuţă, a recunoscut că i-a plăcea să-l transfere pe Deian Sorescu.


Deian Sorescu a rămas unul dintre liderii lui Dinamo, iar o altă echipă din play-out, Hermannstadt, a pus ochii pe el. Fostul antrenor din "Ştefan cel Mare", Vasile Miriuţă, a recunoscut că l-ar dori la Sibiu pe jucătorul alb-roşu: "Nu ştiu dacă îl lasă Dinamo cu 50 de mii. Aşa doar să scoată banii cu 50 de mii, dar Sorescu e un jucător foarte bun, chiar şi mie îmi place. Şi eu l-aş vrea la mine la Sibiu, dar eu nu pot să plătesc o sumă de transfer pentru el. Doar dacă vine liber. Şi pe Dan (n. r. Nistor) s-au dat foarte puţini bani. La valoarea lui, chiar dacă are 30 de ani, e un jucător foarte bun. Dar încă o dată, dacă Dinamo a avut nevoie de bani, l-a vândut pe bani puţini", a declarat Vasile Miriuţă pentru Pro X.

De asemenea, fostul căpitan al lui Dinamo, Dan Nistor, şi-a pus o dorinţă şi a dezvăluit că îl aşteaptă alături de el la Craiova pe Deian Sorescu: "Plătesc eu 50.000 de euro şi îl aduc alături de mine la Craiova", a declarat jucătorul lui U Craiova.

725 de mii de euro este cota lui Deian Soresc pe site-ul de specialitate transfermarkt.com


sursa: www.telekomsport.ro

Comentarii