Ultima Postare

Surpriză pentru fanii Dinamo: O veste care vă va uimi cu siguranță!

  foto: colaj Fanatik După ce Guvernul României a dat undă verde prin Hotărâre de Guvern, ProSport vă aduce informații  proaspete despre planurile de demolare a vechiului stadion din „Ștefan cel Mare” și construirea Arenei  Multifuncționale Dinamo. Se preconizează că utilajele vor începe lucrările în zona respectivă începând cu anul viitor. În prezent, se află în desfășurare procesul de elaborare a caietului de sarcini pentru organizarea licitațiilor privind demolarea și construcția. Recent, clubul sportiv a reușit să obțină prelungirea certificatului de urbanism, care urma să expire în luna mai. Pe data de 21 martie, entuziasmul oficialilor și al fanilor dinamoviști a fost alimentat de o veste istorică. Guvernul României a pus semnătura pe Hotărârea de Guvern ce a aprobat indicatorii tehnico-economici pentru construcția Arenei Multifuncționale Dinamo, noul stadion ce urmează să se ridice în locul celui vechi din „Ștefan cel Mare”. Noua arenă va avea o capacitate de 25.041 lo

Post Top Ad






Dan Savenco: "Doare să fi eliminat fără să pierzi vreun meci"







dan savenco

Savenco politist

Dan Savenco e un tip formidabil. Înainte să mă certaţi, "Frate, dar toți cei despre care scrie ăsta sunt fantastici... Îi laudă Filoti pe toți, să se pună bine cu ei". Înainte, așadar, să judecați așa, ascultați. Mă rog, citiți.

Plus că mai e și aspectul acesta, de ce aș consuma timp și energie să vorbesc cu și despre oameni care nu-mi plac? Închid orice paranteză.

Injecție cu optimism, voie bună, modestie și bun simț de la Dan Savenco şi restul handbaliştilor de la Dinamo
Pe Dan l-am cunoscut față în față într-o emisiune, imediat după ce Dinamo eliminase pe Sporting. Pe vremea când se pregătea să joace cu PSG. Zici că, de fapt chiar, vorbim despre momente dintr-o altă viață.

M-au impresionat franchețea lui, naturalețea, felul său de a fi, cu totul. Asta dincolo de ceea ce vedeam că face deja pe teren. El și nu numai el. În combinație cu Mousavi si Vujici au adus în studioul Matinalului un aer proaspăt, o notă de altceva. Și eram la început de martie. Câte s-au schimbat de atunci ...

Pentru el, cea mai drastică schimbare e că în loc să fie în sală la antrenamente, patrulează pe străzi: "Mă gândeam la Karabatici și la Abalo și m-am trezit că patrulez în Rahova. Asta e viața, le luăm cum vin. Pot spune chiar că îmi place ce fac, mai ales că m-am mutat, de fapt am fost mutat din zona fierbinte. Acum sunt mai aproape de casă, pe lângă Dinamo".

După cum se știe deja, Savenco fusese repartizat inițial la o secție de poliție din zona Rahova Ferentari, acolo unde imediat după Paște au avut loc incidente violente.

Dan Savenco impune prin statura sa impresionantă / Foto: Colecţie personală
Dan Savenco: "Decizia EHF?! Ce poate fi spus, suntem mici, nu avem ce face, dar da, doare să fi eliminat fără să pierzi vreun meci"
"Soția se împacă mai greu cu situația, mai ales din cauza faptului că intru eu în contact cu foarte mulți oameni, noi avem și doi copii mici și de câte ori revin acasă mă simt că intru la decontaminare. Am și zis că mă simt de fiecare dată de ca și cum aș fi radioactiv".

Subiectul eliminării din competiția supremă de către EHF este privit bărbătește. În față! "E frustrant, categoric, teribil de frustrant. Să fii scos din Ligă fără să pierzi un meci. Și nu e vorba numai de noi, de jucători. Cu toții, conducere, antrenori, fani ne-am bătut pentru fiecare punct. Și acum, vin și ne spun 'voi, nu'. Aia e, suntem mici. Nu avem ce face". E greu să mai adaugi ceva.

De fapt nu aș termina așa. Pentru că întreg dialogul a avut o notă de optimism. A fost alert, dinamic, vioi, mobilizator, amuzant. "După ce trece toată nebunia asta cred că o să fim o nație de campioni olimpici. Eu nu am văzut de când sunt atâția oameni alergând. Alergăm și scoatem încontinuu câinii la plimbare. Stați oameni buni în case, să treacă odată totul. Din stradă mie mi se pare că lumea s-a relaxat prematur".

Aaa, și la fel de simpatic a fost Savenco când a spus că prima oară când s-a văzut patrulând în uniformă gândul i-a zburat la Toma Caragiu, Iurie Darie, Jean Constantin, Puiu Călinescu și ceilalți actori inegalabili din seria B.D.-urilor.





sursa: www.digisport.ro

Comentarii