Ultima Postare

Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa!

  Gică Mihali s-a săturat de situația de la Dinamo: „Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec” Antrenorul spune că vrea ca situația de la Dinamo să fie clarificată cât mai repede pentru a putea decide ce va face în perioada următoare. „Starea asta de incertitudine nu face bine nimănui. Trebuie să îmi clarific şi eu situaţia. Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec în altă parte. Urmează să am o discuţie cu domnul Zăvăleanu şi să clarificăm. Nu îmi doresc să fiu în situaţia în care voi fi antrenor pentru 3 etape şi apoi vine altcineva. Eu am fost adus de la U19. Trebuie să discutăm nişte detalii despre contract, să punem la punct lucrurile. Nu pot sta nici eu la nesfârşit în incertitudinea asta. Domnul Zăvăleanu e printre puținii din club care se zbate şi va trebui să am o discuție cu el să vedem ce se dorește la echipă”, a spus Gică Mihali pentru Fanatik . Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa! „ Răzvan Zăvăleanu se zbate să salveze

Post Top Ad


Contre între proiectele fanilor: „Dacă marți cumpără, miercuri Dinamo dispare!”

Cedarea clubului Dinamo către suporteri e în pericol. Asociațiile „Dinamoviști pentru Dinamo” și „Doar Dinamo București” nu reușesc să cadă de acord asupra unei colaborări. 

Marți va fi întâlnirea decisivă dintre Ionuț Negoiță și cei de la Asociația „Dinamoviști pentru Dinamo", care vineri seară trimiseseră o scrisoare de intenție către actualul finanțator al clubului.
Ionuț Negoiță vrea să le cedeze lor tot pachetul de acțiuni pe care îl controlează la Dinamo! Aceasta după ce a mai dat 10 la sută fanilor angrenați în programul socios „DDB", care au virat deja peste 210.000 euro în conturile clubului.
Actorul Răzvan Oprea, unul dintre liderii proiectului „Dinamoviști pentru Dinamo”, a vorbit despre tranzacția pe care ar urma să o facă împreună cu Ionuț Negoiță.

„Avem și semnalele, și convingerea că vom reuși, e mai sănătos așa. Odată ce o asociație non-profit va prelua clubul, mai multe firme și oameni importanți de afaceri ni s-a putea alătura. Nu a fost vorba niciodată de o rivalitate cu programul DDB, nici în cazul meu, nici al altor oameni implicați. Considerăm că cei care dețin 10% din acțiuni sunt parteneri. Dânsii și noi trebuie să facem echipă. Obiectivul nostru a fost să avem contracte cu diverse companii din România. Încercăm să atragem oameni de afaceri, oameni cu expertiză.

În acest moment, să fie clar pentru toată lumea, nu va veni niciun om de afaceri să repare aceste găuri. Singurii oameni care sunt capabili, prin numărul lor, sunt cei care iubesc echipa. Zeci, sute de mii de oameni. Emulația care s-ar crea dacă Asociația Cătălin Hîldan și ADPD s-ar uni ar fi senzațională”, a declarat RĂzvan Oprea la TV Digi Sport.

PCH nu e de acord cu vânzarea către ADPD
Prin vocea lui Robert Thomas, unul dintre inițiatorii programului DDB, fanii dinamoviști și-au arătat dezacordul față de tranzacție. Thomas crede că a doua zi de la semnarea actelor Dinamo ar dispărea. 

„Ușa noastră a fost deschisă de la început pentru toți suporterii. Pe 24 ianuarie am publicat o invitație, un apel la unitate. Săptămâna asta, în condițiile în care oamenii nu știu dacă mai au locuri de muncă din cauza coronavirusului, s-au strâns 100.000 de euro. E ceva extraordinar. Acolo este peluza, acolo sunt oamenii care au fost alături de Dinamo la bine și la rău. Am fost în stare să dăm la o parte sponsorul de pe tricou și să punem proiectul, am făcut coregrafii care au făcut înconjurul lumii. Am scos din groapă un club care intra în faliment”, a declarat Robert Thomas pentru sursa citată.

Faliment pentru Dinamo?
Robert Thomas a continuat cu o serie de înțepături la adresa lui Răzvan Oprea: „În timp ce noi invitam suporterii să vină la Champions League, la handbal, tu invitai oamenii la teatru. Ce vă împiedică să veniți alături de noi? E poarta deschisă, e 15 lei biletul pe stadion. Dacă ei o cumpără marți, Dinamo nu mai există miercuri. Vorbim de serviciile funebre. De cuvinte frumoase și de optimism exagerat putem să fim toți buni”.

„Bineînțeles că PCH are de 100 de ori mai multă forță decât mine, decât Cornel Dinu sau decât cei care sunt alături de noi. Aceste lucruri trebuie puse împreună. Au plătit cu banii fanilor acele salarii, iar domnul Negoiță a încasat 400.000 de euro și nu a plătit nimic. Asta trebuie să dispară”
- Răzvan Oprea

sursa: www.gsp.ro

Comentarii