Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Ionuț Negoiță: "Datorii nu au mai apărut, țin să-i liniștesc pe suporteri"











Ionuț Negoiță





Ionuț Negoiță rămâne fidel ideii de a vinde pachetul de acțiuni de la Dinamo. 

A anunțat Apocalipsa la gruparea din Ștefan cel Mare, vrea să cedeze cât mai repede pachetul de acțiuni de 82 la sută, a trecut de la negocierile cu entitățile de suporteri la cele cu spaniolii lui Herminio Menendez. Astăzi, GSP.RO a scris de trei facturi de dată recentă pe care actualul patron le-ar fi pus la decont ibericilor, de aceea conducătorul roș-albilor a ținut neapărat să lămurească situația.

Discount la datorii
"Sincer, cu tot respectul, este o cretinătate sfruntată. Le-am făcut toate poftele spaniolilor, ca să zic așa, în afară de mama, le-am dat tot ceea ce au vrut ca să aibă toate datele, documentele, totul ca să preia Dinamo! Restul ține de ei, nu mai ține de mine. Mă deranjează situația aceasta de fake news, fiindcă eu chiar am făcut discount pe datoriile intragrup, de la opt sute și ceva de mii la cinci sute și ceva de mii! Adică, pe românește, există cineva care face rău lui Dinamo prin lansarea unor astfel de informații, dar, probabil, cel care a spus, fiind beat, i s-a împleticit limba și a lansat o informație eronată", a declarat Negoiță pentru GSP.RO.

"Toma necredinciosul"
Vizavi de stadiul negocierilor cu ibericii, patronul dinamovist a continuat: "Momentan, facem un ping-pong al negocierilor, fiindcă ei nu pot veni aici să discutăm direct, astfel că facem totul prin mail. De aceea pare totul mai complicat. Dar e rezolvabil. Se lucrează, e clar, dar până nu văd ceva concret, nu cred! În această situație, sunt Toma necredinciosul. Datorii nu au mai apărut, țin să-i liniștesc pe suporteri, opinia publică, v-am zis am făcut chiar discount, doar să preia Dinamo mai repede. Așteptăm să vedem ce decid cei din Spania, apoi vom vedea ce va mai fi. De două săptămâni le tot furnizează date, oamenii de la club care se ocupă de această situație".





sursa: www.gsp.ro

Comentarii