Ultima Postare

Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa!

  Gică Mihali s-a săturat de situația de la Dinamo: „Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec” Antrenorul spune că vrea ca situația de la Dinamo să fie clarificată cât mai repede pentru a putea decide ce va face în perioada următoare. „Starea asta de incertitudine nu face bine nimănui. Trebuie să îmi clarific şi eu situaţia. Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec în altă parte. Urmează să am o discuţie cu domnul Zăvăleanu şi să clarificăm. Nu îmi doresc să fiu în situaţia în care voi fi antrenor pentru 3 etape şi apoi vine altcineva. Eu am fost adus de la U19. Trebuie să discutăm nişte detalii despre contract, să punem la punct lucrurile. Nu pot sta nici eu la nesfârşit în incertitudinea asta. Domnul Zăvăleanu e printre puținii din club care se zbate şi va trebui să am o discuție cu el să vedem ce se dorește la echipă”, a spus Gică Mihali pentru Fanatik . Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa! „ Răzvan Zăvăleanu se zbate să salveze

Post Top Ad


Ionuț Negoiță: "Negocierile n-au picat!”Ionuț Negoiță vrea cu orice preț să vândă clubul Dinamo București, iar afaceristul se află în negocieri cu un fond de investiții din Spania.


Finanțatorul echipei Dinamo București a oferit noi detalii despre negocierile cu fondul de investiții spaniol și a dezvăluit că așteaptă ca discuțiile să se finalizeze la mijlocul săptămânii viitoare.

Noi detalii despre vânzarea clubului Dinamo
Ionuț Negoiță a transmis că negocierile dintre ei și afaceriștii spanioli nu au picat, dar au intra în impas, iar ziele următoare va lua o decizie în ceea ce privește vânzarea clubului din ”Ștefan cel Mare”.

”Nici nu au picat, dar nici nu stau în picioare negocierile. Vedem, se lucrează. Suntem încă în discuții. Vom vedea săptămâna viitoare sigur”, a spus Ionuț Negoiță pentru AntenaSport.


Afaceristul de la RIN își dorește să vândă clubul cu un leu, dar cei care vor dori să o cumpere pe Dinamo trebuie să plătească datorii care se ridică la 18 milioane de lei. Astfel, Ionuț Negoiță le-a solicitat spaniolilor să dovedească faptul că vor putea să achite aceste datorii.

Hirminio Menendez nu a putut dovedi faptul că poate să plătească datoriile, toate acestea deoarece nu are bani în cont, iar planul acestuia era să vândă cei mai buni jucători de la Dinamo pentru a face rost de bani.


sursa: www.gsp.ro


Comentarii