Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Negoiță, demascat: ”Deconta vinul de 18 lei cu 80. Meniul e 30 de lei? Pune-l 120. De aici și datoriile lui Dinamo!”
















negoita





Ionuţ Negoiţă a fost "demascat" de Cornel Dinu. Finanţatorul lui Dinamo ar fi făcut "afaceri profitabile" după ce s-ar fi asigurat că îşi recuperează "cu vârf şi îndesat" sumele cu care a împrumutat clubul.

În urmă cu câteva zile, Negoiţă a recunoscut că datoriile totale ale lui Dinamo depăşesc două milioane de euro.


Cum "plusa" Negoiţă datoriile lui Dinamo pentru a-şi recupera "la suprapreţ" datoriile proprii
"Datoria o ştiam de la sfârşitul lui noiembrie. Sunt 500.000 care reprezintă salariile jucătoriilor, 170.000-180.000 pentru licenţă, peste 800.000 care e aşa-zisa datorie de căpuşare a întreprinderilor lui Negoiţă-Nevoiţă. Rednic îmi spunea, deci mai ştiu de la ei adunate. Spunea un exemplu: îmi dădea o sticlă de vin care costa 18 sau 20 lei şi o deconta la 80 de lei.

Ultima dată, anul trecut, a venit băiatul ăla (n.r.: de la copii şi juniori) şi mi-a zis: 'nu mai suport, am cerut 50 de mingi pentru copii şi juniori şi mi-a dat 5 şi mi-a cerut să micşorez porţiile de muşchi de vacă. Şi am plecat pentru că nu mă ocup de reţetar.'


Deci datoriile sunt într-adevăr de două milioane - două milioane şi ceva de euro. E adevărat că nu se cunoaşte ce e către terţi, iar el a externalizat serviciile la inspiraţia domnului aceluia cu nume de sfânt din Imperiul Roman de răsărit, care i-a zis să le dea mâncare băieţilor, ca să nu mai cheltuie.

Da, dar el a zis şi el a cheltuit: Cât e muşchiul? Tăiem din el. Cât e vinul? Pune de 6 ori. Cât e meniul? 30-40 de lei. Pune-l de 120. Acum aveţi imaginea de unde un milion şi ceva, care sunt către societăţile ce au făcut asta? Ca să nu mai spun de chirii, motorină şi altele. E abjecţie totală", a spus Cornel Dinu la Digi Sport Special.

Dinamo e în colaps şi riscă să dispară sau să retrogradeze
Dinamo se află în colaps, iar Ionuţ Negoiţă ameninţă că echipa riscă chiar să fie desfiinţată sau retrogradată din cauza datoriilor, dacă nu se găseşte repede un cumpărător care să achite doar un leu pentru 82 la sută din acţiuni. Practic, Dinamo are nevoie să obţină licenţa pentru sezonul următor. Aceasta este urgenţa cea mai "stridentă", dacă avem în vedere că totul e practic o urgenţă la "câini", inclusiv situaţia din clasament, acolo unde echipa ocupă cea mai slabă poziţie din istorie şi se află la doar 3 puncte de zona retrogradării.

Din datoria de peste două milioane de euro pe care o are Dinamo, 500.000 de euro reprezintă restanţele salariale către jucători (din decembrie 2019 până în martie 2020), în jur de 170.000 de euro bani necesari pentru luarea licenţei necesare în sezonul următor, iar peste 800.000 de euro reprezintă datoriile pe care clubul le are către Negoiţă.
Cu toate că suma totală nu pare una mare, se pare că nimeni nu se grăbeşte să cumpere clubul, chiar dacă Negoiţă cere un leu.

"La ora actuală nu ştiu dacă se amestecă cineva să preia Dinamo. Eu apreciez acest proiect, cu ceea ce fac suporterii. Pericolul este cu totul altul la Dinamo la ora actuală faţă de aceste 2 milioane de euro pe care eu le ştiu din noiembrie. Pericolul e că pleacă jucătorii. Bani se vor găsi", a explicat Dinu.

Dinu: "Domnul Negoiţă, Nevoiţă, Nevoilă ăsta..."
Fostul jucător şi antrenor legendar al lui Dinamo a dezvăluit cum a procedat Negoiţă cu datoriile până acum.

"Negoiţă are afaceri mult mai rentabile. În ultimii ani, domnul Negoiţă, Nevoilă ăsta şi-a permis ca foarte multe societăţi care au fost să nu mai dea în natură. De exemplu un prieten de-ai mei a zis că dă, dar nu să dea geamuri de termopan pentru societăţile lui.

Adică se scotea cu balanţa cu ce cheltuia. Problema e că e un strigăt abject: ajutaţi-mă, dau pe un leu. Eu, dacă am o lacrimă, o păstrez pentru Dinamo, nu pentru Negoiţă", a explicat Dinu.

Ionuț Negoiță: "Lumea credea că glumesc! În două săptămâni, Dinamo va dispărea"
În urmă cu câteva zile, Ionuţ Negoiţă a anunţat că situaţia de la Dinamo riscă să devină una fără ieşire. Iar timpul pentru achitarea datoriilor sau pentru vânzarea clubului este extrem de limitat.

"Mergeți și căutați o soluție. Cred că lumea ia în glumă, că Negoiță glumește. Nu, nu am glumit niciodată. Am vorbit foarte serios când am spus că mă retrag. Dacă există dezinteresul ăsta, Dinamo va dispărea. Și nu e vorba despre un an-doi, ci despre două săptămâni. Dacă nu se ia licența în aceste 20 de zile, la revedere", a spus Negoiţă.

De atunci, fanii dinamoviști s-au mobilizat și au început să strângă bani din donații pentru a salva clubul.






Comentarii