Ultima Postare

Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa!

  Gică Mihali s-a săturat de situația de la Dinamo: „Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec” Antrenorul spune că vrea ca situația de la Dinamo să fie clarificată cât mai repede pentru a putea decide ce va face în perioada următoare. „Starea asta de incertitudine nu face bine nimănui. Trebuie să îmi clarific şi eu situaţia. Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec în altă parte. Urmează să am o discuţie cu domnul Zăvăleanu şi să clarificăm. Nu îmi doresc să fiu în situaţia în care voi fi antrenor pentru 3 etape şi apoi vine altcineva. Eu am fost adus de la U19. Trebuie să discutăm nişte detalii despre contract, să punem la punct lucrurile. Nu pot sta nici eu la nesfârşit în incertitudinea asta. Domnul Zăvăleanu e printre puținii din club care se zbate şi va trebui să am o discuție cu el să vedem ce se dorește la echipă”, a spus Gică Mihali pentru Fanatik . Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa! „ Răzvan Zăvăleanu se zbate să salveze

Post Top Ad


Dinamo primește un mesaj încrezător de la LPF: „Nu va ajunge în Liga 4”Justin Ştefan, secretarul general al Ligii Profesioniste de Fotbal, nu ia în calcul varianta ca următorul sezon al Ligii 1 să înceapă fără Dinamo. 

Ionuț Negoiță a anunțat zilele trecute că Dinamo riscă falimentul dacă nu se va găsi un investitor în cel mai scurt timp. Fanii au sărit din nou în ajutor, au început să strângă suma necesară pentru a lua licența, ia Justin Ștefan e sigur că „alb-roșii” nu vor avea probleme.

Justin Ștefan: „Dinamo nu ajunge în Liga 4”
„Nu cred că Dinamo va ajunge în Liga 4. E un brand important, unul dintre puținele branduri istorice rămase. Sunt convins că va găsi soluțiile cele mai bune pentru a-și plăti jucătorii. Sunt convins că și jucătorii vor accepta situația. 

E posibil să găsim modalități pentru a reține o parte din drepturile TV care să meargă spre plata salariilor. Dacă se întâmpla asta acum, dacă aveam banii pe salarii pentru două luni, lucrurile erau mai ușor de suportat”, a declarat Justin Ștefan pentru TVR.

LPF sare în ajutorul cluburilor din Liga 1
Justin Ștefan vine și cu o propunere de pe urma căreia Dinamo ar putea avea de beneficiat: „Sunt de părere că refuzarea licenței pentru sezonul următor nu trebuie să determine consecința retrogradării cluburilor cărora li s-a refuzat licența în Liga 2. Având în vedere situația generată de epidemia de coronavirus, consider că evaluarea cluburilor în cadrul licențierii trebuie să continue, cu termene mai relaxate”.
sursa: www.gsp.ro

Comentarii