Ultima Postare

Știre de top: Dinamo și suporterii lor primesc o veste bombă!

  sursa foto: GSP.ro În ziua de miercuri, 17 aprilie 2024, Dinamo a primit decizia finală din partea Comisiei de Disciplină și  Etică în legătură cu sancțiunea impusă în cazul incidentelor de la partida cu UTA Arad. Recent, în urma  respingerii apelului la Comisia de Recurs din cadrul LPF, echipa a făcut o nouă cerere către autoritățile fotbalistice din România, în speranța de a obține o sancțiune mai ușoară. În mod specific, Dinamo a solicitat permisiunea de a permite suporterilor săi să fie prezenți la meciurile de acasă cu FC Voluntari și UTA, ultimele partide programate pe teren propriu în acest sezon. O veste deosebit de bună pentru Dinamo: suporterii revin pe stadion! Comisia de Disciplină și Etică a  FRF a emis un răspuns favorabil pentru "câini". Dinamo a fost sancționată cu o suspendare de 4 etape  de către Comisia de Disciplină a FRF, în urma incidentelor regretabile petrecute la meciul cu UTA Arad din 8 martie, ultima etapă a sezonului regulat. Ne

Post Top Ad






Dinamo primește un mesaj încrezător de la LPF: „Nu va ajunge în Liga 4”















Justin Ştefan, secretarul general al Ligii Profesioniste de Fotbal, nu ia în calcul varianta ca următorul sezon al Ligii 1 să înceapă fără Dinamo. 

Ionuț Negoiță a anunțat zilele trecute că Dinamo riscă falimentul dacă nu se va găsi un investitor în cel mai scurt timp. Fanii au sărit din nou în ajutor, au început să strângă suma necesară pentru a lua licența, ia Justin Ștefan e sigur că „alb-roșii” nu vor avea probleme.

Justin Ștefan: „Dinamo nu ajunge în Liga 4”
„Nu cred că Dinamo va ajunge în Liga 4. E un brand important, unul dintre puținele branduri istorice rămase. Sunt convins că va găsi soluțiile cele mai bune pentru a-și plăti jucătorii. Sunt convins că și jucătorii vor accepta situația. 

E posibil să găsim modalități pentru a reține o parte din drepturile TV care să meargă spre plata salariilor. Dacă se întâmpla asta acum, dacă aveam banii pe salarii pentru două luni, lucrurile erau mai ușor de suportat”, a declarat Justin Ștefan pentru TVR.

LPF sare în ajutorul cluburilor din Liga 1
Justin Ștefan vine și cu o propunere de pe urma căreia Dinamo ar putea avea de beneficiat: „Sunt de părere că refuzarea licenței pentru sezonul următor nu trebuie să determine consecința retrogradării cluburilor cărora li s-a refuzat licența în Liga 2. Având în vedere situația generată de epidemia de coronavirus, consider că evaluarea cluburilor în cadrul licențierii trebuie să continue, cu termene mai relaxate”.




sursa: www.gsp.ro

Comentarii