Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






George Țucudean, a donat 1.948 de euro pentru Dinamo, în programul „Doar Dinamo București”













Atacantul rivalei CFR Cluj, George Țucudean,  28 de ani, a donat 1.948 de euro pentru Dinamo, în programul „Doar Dinamo București”, și a devenit astfel membru elite.

„RESPECT, GEORGE! Mai ales că faci gestul ăsta dintr-o poziție mai puțin comodă, fiind jucătorul altei echipe. 

I-am cerut lui George permisiunea de a scrie despre intrarea lui în Programul Doar Dinamo București. Mi-a răspuns fără ezitare: «Oriunde am fost, mi-am asumat faptul că sunt câine. Dar acum vreau să vă susțin, nu neapărat ca dinamovist, ci ca unul care iubește fotbalul și care știe că fără Dinamo, fotbalul românesc ar fi prea sărac».

Îi mulțumim lui George Țucudean și pentru sutele de bilete cumpărate pentru meciul virtual de luni seară!”, au scris fanii pe pagina PCH.

22
de membri elite are proiectul, adică cei care au donat 1.948 de euro. În total, 42.856 de euro


Țucudean a jucat la Dinamo între 2010 și 2014, trecând apoi, printre altele, pe la FCSB și Viitorul. Cu „câinii” a câștigat Cupa și Supercupa în 2012. Are 18 goluri în 74 de meciuri în Liga 1 în tricoul alb-roșu.







sursa: www.gsp.ro

Comentarii