Ultima Postare

Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa!

  Gică Mihali s-a săturat de situația de la Dinamo: „Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec” Antrenorul spune că vrea ca situația de la Dinamo să fie clarificată cât mai repede pentru a putea decide ce va face în perioada următoare. „Starea asta de incertitudine nu face bine nimănui. Trebuie să îmi clarific şi eu situaţia. Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec în altă parte. Urmează să am o discuţie cu domnul Zăvăleanu şi să clarificăm. Nu îmi doresc să fiu în situaţia în care voi fi antrenor pentru 3 etape şi apoi vine altcineva. Eu am fost adus de la U19. Trebuie să discutăm nişte detalii despre contract, să punem la punct lucrurile. Nu pot sta nici eu la nesfârşit în incertitudinea asta. Domnul Zăvăleanu e printre puținii din club care se zbate şi va trebui să am o discuție cu el să vedem ce se dorește la echipă”, a spus Gică Mihali pentru Fanatik . Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa! „ Răzvan Zăvăleanu se zbate să salveze

Post Top Ad


Marica după ce Camera Deputaților a adoptat tacit proiectul UDMR privind autonomia Ținutului SecuiescCiprian Marica
Ciprian Marica (34 de ani) e în prim-planul presei după apariția videoclipului compromițător cu el și Ana Muntean (VIDEO AICI), nora lui Florin Muntean, fostul boss de la Transgaz.

La scurt timp după ce clipul respectiv a început să facă înconjurul internetului, pe contul de Facebook al lui Ciprian Marica a apărut un mesaj-manifest. Dar care nu avea legătură cu scandalul intim în care fostul „nouar” al naționalei e implicat și care ocupă primele poziții pe siteuri, ci cu o problemă națională.

Ciprian Marica a publicat un mesaj legat de scandalul momentului de pe scena politică românească, cel izbucnit după ce după ce Camera Deputaților a adoptat tacit proiectul UDMR privind autonomia Ținutului Secuiesc. 

Foarte probabil, postarea fotbalistului era programată de cineva din echipa de PR, știind fiind faptul că oamenii de sport preocupați de imaginea lor angajează profesioniști care să managerieze conturile de socializare. Și acum a fost bad timing.  

Ciprian Marica: „Niciodată nu am plecat capul”
„Am fost educat de mic sa lupt pentru România. Cu armele mele. Tot ce mi-am dorit din toata fiinta mea in viata asta a fost să joc pentru tricolor si sa mi se cante imnul. Asta mi-am dorit din copilărie. Si la fiecare meci al naționalei eu am avut alaturi bunicii, parintii, pe toti cei care m-au crescut cu mândrie,cu dragoste de neam, de patrie, care m-au făcut mândru ca sunt român. 

Nu m-a interesat politica niciodată. Dar niciodată nu am plecat capul, niciodată nu le-am dat satisfacție celor care incercau sa ne facă sa plecăm capul ca sa obțină foloase închipuite din pierderea identitatii nationale. 

Poate unii nu au inteles ce înseamnă tricolorul. Rosul asta de pe drapel e sângele strămoșilor noștri. Si al fraților nostri sacrificati pe diverse câmpuri de luptă!, poate chiar in timp ce scriu aici. Al medicilor care isi dau azi viata ca sa salveze vietile romanilor nostri, fara sa-i intereseze jocurile politice! 

In decursul anilor, au mai existat tradatori de tara. Trădătorii astia ai istoriei au fost însemnați cu sângele eroilor noștri. Au fost blestemati. Nu.profitati de somnul "patriotilor'. Poporul ăsta nu-si iartă tradatorii. Si atunci, cum vă permiteți să vă manjiti cu jertfa a generații de români și sa credeți că nu veți plăti trădarea?!” - Ciprian Marica


sursa: www.gsp.ro

Comentarii