Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Marica după ce Camera Deputaților a adoptat tacit proiectul UDMR privind autonomia Ținutului Secuiesc











Ciprian Marica




Ciprian Marica (34 de ani) e în prim-planul presei după apariția videoclipului compromițător cu el și Ana Muntean (VIDEO AICI), nora lui Florin Muntean, fostul boss de la Transgaz.

La scurt timp după ce clipul respectiv a început să facă înconjurul internetului, pe contul de Facebook al lui Ciprian Marica a apărut un mesaj-manifest. Dar care nu avea legătură cu scandalul intim în care fostul „nouar” al naționalei e implicat și care ocupă primele poziții pe siteuri, ci cu o problemă națională.

Ciprian Marica a publicat un mesaj legat de scandalul momentului de pe scena politică românească, cel izbucnit după ce după ce Camera Deputaților a adoptat tacit proiectul UDMR privind autonomia Ținutului Secuiesc. 

Foarte probabil, postarea fotbalistului era programată de cineva din echipa de PR, știind fiind faptul că oamenii de sport preocupați de imaginea lor angajează profesioniști care să managerieze conturile de socializare. Și acum a fost bad timing.  

Ciprian Marica: „Niciodată nu am plecat capul”
„Am fost educat de mic sa lupt pentru România. Cu armele mele. Tot ce mi-am dorit din toata fiinta mea in viata asta a fost să joc pentru tricolor si sa mi se cante imnul. Asta mi-am dorit din copilărie. Si la fiecare meci al naționalei eu am avut alaturi bunicii, parintii, pe toti cei care m-au crescut cu mândrie,cu dragoste de neam, de patrie, care m-au făcut mândru ca sunt român. 

Nu m-a interesat politica niciodată. Dar niciodată nu am plecat capul, niciodată nu le-am dat satisfacție celor care incercau sa ne facă sa plecăm capul ca sa obțină foloase închipuite din pierderea identitatii nationale. 

Poate unii nu au inteles ce înseamnă tricolorul. Rosul asta de pe drapel e sângele strămoșilor noștri. Si al fraților nostri sacrificati pe diverse câmpuri de luptă!, poate chiar in timp ce scriu aici. Al medicilor care isi dau azi viata ca sa salveze vietile romanilor nostri, fara sa-i intereseze jocurile politice! 

In decursul anilor, au mai existat tradatori de tara. Trădătorii astia ai istoriei au fost însemnați cu sângele eroilor noștri. Au fost blestemati. Nu.profitati de somnul "patriotilor'. Poporul ăsta nu-si iartă tradatorii. Si atunci, cum vă permiteți să vă manjiti cu jertfa a generații de români și sa credeți că nu veți plăti trădarea?!” - Ciprian Marica






sursa: www.gsp.ro

Comentarii