Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Peluza Cătălin Hîldan va achiziţiona un pachet suplimentar de acţiuni în cazul în care Dinamo nu se cumpără












pch



Suporterii lui Dinamo au făcut minuni în ultima perioadă - au reuşit să strângă banii necesari pentru obţinerea licenţei pentru Liga 1 şi participarea în cupele europene. 

Peluza Cătălin Hîldan a emis un nou comunicat în care precizează suma pe care au strâns-o în proiectul "Doar Dinamo Bucureşti" şi în ce condiţii vor negocia cu Ionuţ Negoiţă noul împrumut.   

"În ultimele două săptămâni am strâns peste 150.000 de euro din contribuțiile voastre. După cum v-am obișnuit, toate eforturile comune ale suporterilor sunt transformate în FAPTE.

Prin urmare, sumele strânse vor fi folosite pentru OBȚINEREA LICENȚEI pentru Liga 1 și pentru Cupele Europene.


Intenția noastră este să împrumutăm clubul în anumite condiții, care au în vedere două aspecte deosebit de importante:

Asigurarea că banii vor fi folosiți pentru plata restanțelor și debitelor, în vederea obținerii licenței.
Ca și în ocazia precedentă, vom cere să fim de față în momentul efectuarii ordinelor de plată către jucători și către alți debitori.

Asigurarea că intervenția noastră nu obstrucționează în niciun fel tratativele pentru vânzarea clubului către potențialii investitori," precizează suporterii lui Dinamo.
Peluza Cătălin Hîldan va achiziţiona un pachet suplimentar de acţiuni în cazul în care Dinamo nu se cumpără 
Peluza Cătălin Hîldan a spus şi până la ce termen va aştepta încheierea tratativelor lui Ionuţ Negoiţă cu alţi eventuali investitori. 

"Pentru a ne asigura de îndeplinirea acestei din urmă condiții, în contract va fi prevăzută o dată de scadență a împrumutului la 31 iulie 2020.

Dacă până la acea dată, pachetul majoritar de acțiuni nu va fi preluat de către investitorii străini aflați în tratative, Asociația Peluza Cătălin Hîldan - Dinamo va achiziționa un pachet suplimentar de acțiuni contra sumei de 1 leu.

Scopul nostru principal nu este acela de a fi acționari la club cu orice preț, ci SALVAREA CLUBULUI și asigurarea unui viitor al performanței.

De aceea SUSȚINEM vânzarea pachetului majoritar de acțiuni către un investitor puternic și serios.

În paralel cu această operațiune de împrumut, vom demara o acțiune de due diligence, la care vor participa juriștii din boardul DDB, pentru a cunoaște în detaliu situația financiară și juridica a clubului," se arată în comunicat.





sursa: www.digisport.ro

Comentarii