Ultima Postare

Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa!

  Gică Mihali s-a săturat de situația de la Dinamo: „Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec” Antrenorul spune că vrea ca situația de la Dinamo să fie clarificată cât mai repede pentru a putea decide ce va face în perioada următoare. „Starea asta de incertitudine nu face bine nimănui. Trebuie să îmi clarific şi eu situaţia. Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec în altă parte. Urmează să am o discuţie cu domnul Zăvăleanu şi să clarificăm. Nu îmi doresc să fiu în situaţia în care voi fi antrenor pentru 3 etape şi apoi vine altcineva. Eu am fost adus de la U19. Trebuie să discutăm nişte detalii despre contract, să punem la punct lucrurile. Nu pot sta nici eu la nesfârşit în incertitudinea asta. Domnul Zăvăleanu e printre puținii din club care se zbate şi va trebui să am o discuție cu el să vedem ce se dorește la echipă”, a spus Gică Mihali pentru Fanatik . Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa! „ Răzvan Zăvăleanu se zbate să salveze

Post Top Ad


Peluza Cătălin Hîldan va achiziţiona un pachet suplimentar de acţiuni în cazul în care Dinamo nu se cumpără
pchSuporterii lui Dinamo au făcut minuni în ultima perioadă - au reuşit să strângă banii necesari pentru obţinerea licenţei pentru Liga 1 şi participarea în cupele europene. 

Peluza Cătălin Hîldan a emis un nou comunicat în care precizează suma pe care au strâns-o în proiectul "Doar Dinamo Bucureşti" şi în ce condiţii vor negocia cu Ionuţ Negoiţă noul împrumut.   

"În ultimele două săptămâni am strâns peste 150.000 de euro din contribuțiile voastre. După cum v-am obișnuit, toate eforturile comune ale suporterilor sunt transformate în FAPTE.

Prin urmare, sumele strânse vor fi folosite pentru OBȚINEREA LICENȚEI pentru Liga 1 și pentru Cupele Europene.


Intenția noastră este să împrumutăm clubul în anumite condiții, care au în vedere două aspecte deosebit de importante:

Asigurarea că banii vor fi folosiți pentru plata restanțelor și debitelor, în vederea obținerii licenței.
Ca și în ocazia precedentă, vom cere să fim de față în momentul efectuarii ordinelor de plată către jucători și către alți debitori.

Asigurarea că intervenția noastră nu obstrucționează în niciun fel tratativele pentru vânzarea clubului către potențialii investitori," precizează suporterii lui Dinamo.
Peluza Cătălin Hîldan va achiziţiona un pachet suplimentar de acţiuni în cazul în care Dinamo nu se cumpără 
Peluza Cătălin Hîldan a spus şi până la ce termen va aştepta încheierea tratativelor lui Ionuţ Negoiţă cu alţi eventuali investitori. 

"Pentru a ne asigura de îndeplinirea acestei din urmă condiții, în contract va fi prevăzută o dată de scadență a împrumutului la 31 iulie 2020.

Dacă până la acea dată, pachetul majoritar de acțiuni nu va fi preluat de către investitorii străini aflați în tratative, Asociația Peluza Cătălin Hîldan - Dinamo va achiziționa un pachet suplimentar de acțiuni contra sumei de 1 leu.

Scopul nostru principal nu este acela de a fi acționari la club cu orice preț, ci SALVAREA CLUBULUI și asigurarea unui viitor al performanței.

De aceea SUSȚINEM vânzarea pachetului majoritar de acțiuni către un investitor puternic și serios.

În paralel cu această operațiune de împrumut, vom demara o acțiune de due diligence, la care vor participa juriștii din boardul DDB, pentru a cunoaște în detaliu situația financiară și juridica a clubului," se arată în comunicat.

sursa: www.digisport.ro

Comentarii