Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






VIDEO | Adrian Mihalcea: "Am primit garanția că nu voi fi schimbat!"












mihalcea
















Ionuț Negoiță se află în discuții cu un fond de investiții din Spania pentru cedarea clubului Dinamo, iar Ioan Andone, cel care a intermediat discuțiile dintre cele două părți, a anunțat că investitorii și-ar dori un alt antrenor în Ștefan cel Mare.

Adrian Mihalcea, cel care l-a înlocuit pe Dusan Uhrin și care nu a debutat încă pe banca tehnică a lui Dinamo din cauza pandemiei de coronavirus, ar putea fi demis în acest context.

Fostul atacant din "Ștefan cel Mare" spune că a primit garanții că va rămâne la echipă chiar și în cazul unei vânzări a lui Dinamo, însă spune că ar înțelege dacă noii investitori și-ar dori un nou tehnician, acceptând astfel să părăsească postul.

"Vă dați seama că am citit și eu. Aștept și eu. Am vorbit cu Bogdan Bălănescu, am vorbit și cu Florin Prunea, momentan nu-mi fac probleme. Dacă s-ar schimba acționariatul, ar veni noul patron și ar decide că au nevoie de un alt antrenor... nu cred că există varianta ca eu să fac probleme.

E o conjunctură nefavorabilă mie. O accept. Da, există un contract, dar nu ar exista o luptă între mine și cel care ar veni. Pur și simplu ar putea să-mi întrerupă contractul. Nu e ca și cum dacă sunt înlăturat, voi fi înlăturat din cauza problemelor sportive. E o situație pe care o înțeleg, nu sunt tâmpit la cap să nu înțeleg și sper să nu fie probleme", a declarat Mihalcea, la emisiunea Fotbal Club, de la Digi Sport.

Adrian Mihalcea: Am primit garanția că nu voi fi schimbat!
Totuși, noul antrenor al lui Dinamo spune că a primit asigurări din partea conducerii actuale că nu va fi înlocuit pe banca tehnică.

În același timp, Mihalcea este conștient că spaniolii ar putea avea alte planuri și a vorbit despre clauza de reziliere care există în contractul său.

"Dacă va fi să fie și chiar dacă aș avea sau nu contract, asta a fost! Este conjunctural totul. Dacă vin oamenii cu bani și cumpără Dinamo... să așteptăm, să vedem. Nu sunt date noi, dar dacă ar fi să fie, atunci voi vedea și eu ce o să se întâmple cu mine.

Sunt niște clauze pe care, dacă le-ar achita, contractul ar putea să devină nul. Clauzele sunt bilaterale, ca la orice contract. Da, există o clauză, dar deja suntem prea departe. Să vedem ce se întâmplă. Eu am primit garanția că nu voi fi schimbat dacă se schimbă acționariatul. Ceea ce fac e să fiu în contact cu jucătorii, să creionez programul de pregătire pe fiecare săptămână, să mă gândesc la planul de antrenament, pentru că e o problemă. Nu știm câte săptămâni ne vom antrena, la ce nivel sunt băieții...", a mai spus Mihalcea.





sursa: www.digisport.ro

Comentarii