Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






"E doar o cârpeală! Scapă acum de faliment, dar după aceea?"









EXCLUSIV | "E doar o cârpeală! Scapă acum de faliment, dar după aceea?" Reacţie fermă a lui Florentin Petre despre situaţia lui Dinamo






Într-un interviu acordat Telekom Sport, Florentin Petre (44 de ani), fostul căpitan al lui Dinamo a vorbit de gestul lui Nicolae Stanciu (26 de ani), după ce fostul fotbalist şi căpitan de la FCSB a donat aproape 2000 de euro pentru salvarea trupei din Ştefan cel Mare. "Câinii" încearcă să strângă bani pentru luarea licenţei de participare în Liga 1.


Fostul optar din Ştefan cel Mare a lăudat gestul lui Stanciu, dar a subliniat faptul că nu suporterii sau alţi oameni de fotbal ar trebui să plătească şi să salveze Dinamo, ci conducerea. Petre consideră că acum Dinamo se cârpeşte, iar viitorul clubului nu unul strălucit.

"(n.r. - De Stanciu) Mi se pare un lucru normal. Toţi fac lucrurl acesta. Este greu un brand şi o istorie ca Dinamo să dispară. Îl felicit pentru gestul pe care l-a făcut, dar, încă odată spun, nu suporterii şi nu cei cară joacă fotbal trebuiau să facă lucrurl acesta. Oamenii care conduc, care sunt în club trebuiau să se zbată şi să facă tot posibilul să aibă un buget.

La Dinamo trebuie rezolvat tot, venit cineva, băgat direct 5-7 milioane de euro şi s-o ia de la zero. Asta e doar o cârpeală. Eu aşa o văd. Scapă de faliment acum şi după aceea ce facem?", a spus Florentin Petre pentru Telekom Sport.

Lui Florentin Petre îi e teamă că Dinamo nu va lua licenţa, va ajunge în Liga 4 şi istoria clubului va fi umbrită: "Normal că îmi este teamă pentru că în momentul când nu au luat licenţa direct faliment, Liga 4 şi s-a terminat cu o istorie a unui club care a făcut performanţă", a mai spus Florentin Petre.

Ca jucător, Florentin Petre a făcut parte dintr-o generaţie de succes a lui Dinamo. În tricoul echipei roş-albe, pe care a condus-o din teren ca şi căpitan, Petre a câştigat trei titluri, cinci Cupe ale României şi o Supercupă a României.






sursa: www.telekomsport.ro

Comentarii