Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Florentin Petre susţine că fostul acţionar, Cristian Borcea, ar fi cea mai potrivită persoană, pentru a prelua Dinamo






EXCLUSIV | Fotbalistul remarcat de Florentin Petre în plină pandemie: "Acum mi-am dat seama ce goluri marca. România nu mai are atacant ca el"



Dinamovistul Florentin Petre susţine că fostul acţionar, Cristian Borcea, ar fi cea mai potrivită persoană, pentru a prelua Dinamo de la Ionuţ Negoiţă. Totuşi, fostul fotbalist nu crede că omul de afaceri e dispus să revină.


Asociaţia Dinamovişti pentru Dinamo (ADPD), un ONG al suporterilor "alb-roşii", a anunţat, miercuri, că va continua negocierile pentru achiziţionarea pachetului majoritar de acţiuni (82,9368%) al clubului din "Ştefan cel Mare".

Totuşi, Cristi Borcea e încă văzut ca omul potrivit la Dinamo: "Dacă Dinamo avea un om cum e Cristi Borcea, nu mai era în situaţia care este acum. Normal că îl afectează şi pe el situaţia, dar nu cred că în viitorul apropiat se va întoarce, pentru că a avut atâtea probleme şi nu cred că mai riscă el acum cu toate că, undeva, departe, cu siguranţă îl doare inima, cu tot ceea ce se întâmplă la echipă", a declarat Florentin Petre pentru Telekom Sport.  


 
Fostul fotbalist al lui Dinamo susţine că cei din conducere ar trebui să găsească o strategie pentru sezonul următor, dar să nu uite de obiectivul din cel actual: "Asta ar trebui să fie obiectivul (n.r. – salvarea de la retrogradare) pentru că anul acesta este compromis, ce să mai... Trebuie să tragă foarte mult să câştige meciurile, să câştige punctele, să scape de retrogradare şi după aceea, la anul, cu reorganizare, cu mai mulţi bani şi jucători de calitate cu siguranţă pot să facă un an nou bun", a adăugat Florentin Petre.  







sursa: www.telekomsport.ro

Comentarii