Ultima Postare

Planul ingenios al lui Dinamo pentru a genera venituri: Cum să transformi piatra în aur

  Foto: Sport Pictures La vârsta de 55 de ani, Ionuț Lupescu, figura emblemată în Clubul Sportiv Dinamo, a discutat despre posibilele denumiri ale viitoarei arene din ”Ștefan cel Mare”. Potrivit fostului mijlocaș, reprezentanții Ministerului de Interne, par să își îndrepte atenția către obținerea unei sponsorizări pentru această structură. Un exemplu relevant este echipa rivală din Giulești, Rapid, care a semnat un acord de sponsorizare cu o companie de pariere pentru arena de lângă podul Grant. Pe data de 21 martie 2024, suporterii dinamoviști au primit vestea mult așteptată: prin Hotărârea de Guvern adoptată în acea zi, autoritățile au eliminat toate blocajele în calea construcției noii arene din ”Groapă”. ”Indicii” despre numele noului stadion al lui Dinamo: ”Așa se întâmplă în lume!” Astfel, durata totală a proiectului nu va depăși 45 de luni și va fi gestionată de Compania Națională de Investiții. Ionuț Lupescu, în calitate de președinte de onoare al CS Dinamo, a expri

Post Top Ad






"La un pas de Dinamo București". Ce scrie presa din Spania despre planul lui Herminio Menéndez










FOTBAL:DINAMO BUCURESTI-FCSB, LIGA 1 CASA PARIURILOR (16.02.2020)



Dinamo ar putea ajunge sub comanda unui fond de investiții din Spania, iar ziariștii iberici au scris despre această tranzacție.


Ionuț Negoiță a spus că există șanse ca Dinamo să intre pe mâna spaniolilor, iar jurnaliștii publicației El Desmarque au tratat subiectul: "Herminio Menéndez, la un pas de Dinamo București. Dinamo este una dintre marile echipe ale României, alături de Steaua și Rapid.

Clubul are nevoie urgent de 180.000 de euro, altfel va retrograda pentru prima dată în istoria sa. Aici apare numele lui Herminio Menéndez, fost director general la Sporting Gijon între 1993 și 1997. Acesta se află în fruntea unui grup de investitori care ar putea salva clubul.

Actualul patron, Ionuț Negoiță, a confirmat că se negocierile se află într-o fază avansată. Legendarul canotor Herminio Menéndez a lucrat ultima oară în al treilea eșalon din Spania, la CP Cacereño", se arată în materialul publicat în Spania.

"S-a găsit formula de compromis, sunt hotărâți și au bani". Negoiță anunță că e la un pas să vândă Dinamo
Ionuț Negoiță a anunțat că discuțiile cu fondul de investiții spaniol, condus de Herminio Menendez, au luat o turnură pozitivă, iar vânzarea clubului Dinamo are șanse să se realizeze până la 30 aprilie.

Deși, anterior, Negoiță nu a fost mulțumit de pretențiile spaniolilor, care solicitau ca toate salariile să fie plătite la zi și să nu mai existe nicio datorie, finanțatorul lui Dinamo anunță că s-a ajuns la un compromis.

"Ca actualizare a informației, acel fond de investiții din Spania, cu care suntem în discuții de vreo două săptămâni și li s-a furnizat tot ce au cerut, a făcut în weekend o propunere destul de ciutată: <Noi luăm clubul, dar veniți la zi cu salariile!>. Băi oameni, e 1 leu, dar vă asumați restul. Să preluați salarii, anumite datorii.

Am avut și eu o discuție cu ei, ieri, și le-am spus asta. Au resuscitat, să zic așa, oferta. S-a ajuns la o formulă de compromis. Dacă se va finaliza sau nu, rămâne de văzut. Așa discuții au tot fost în ultimii trei ani și nu s-a materializat. Oamenii spun că sunt din filmul care trebuie, că cei implicați sunt oameni de fotbal și că bani au.

Au renunțat la ideea cu banii la zi. Ei știau toate datoriile. Ei de două săptămâni tot cer documente și sunt la curent cu tot ce se întâmplă. Știu toate datoriile, dar ei voiau să fie plătit tot. Le-am spus <Oameni buni, nu chiar așa. Să nu le luăm la mișto unii pe alți. Să mai punem și bani?>. Eu zic că s-a găsit formula de compromis și spun că sunt hotărâți. Atât eu, cât și suporterii, își doresc un investitor. Doamne ajută să fie ce trebuie cel de acum!", a declarat Negoiță, în cadrul emisiunii Fotbal Club.

Dinamo, la 3 puncte de retrogradare
În acest moment, după 26 de etape jucate din sezonul regulat și două din play-out, Dinamo se află la doar 3 puncte de retrogradare, situație în care nu s-a mai aflat niciodată.

În plus, din cauza stării de urgență provocată de coronavirus, jucătorii au acum contractele suspendate de luni. Astfel, "câinii" ar putea să încaseze doar câte 2.340 de lei pe lună, pe durata stării de urgență, potrivit Guvernului.

Între timp, Ionuț Negoiță trebuie să facă cumva să le achite jucătorilor salariile restante. Pe 15 aprilie se împlinesc 3 luni de restanțe salariale.





sursa: www.digisport.ro

Comentarii