Ultima Postare

Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa!

  Gică Mihali s-a săturat de situația de la Dinamo: „Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec” Antrenorul spune că vrea ca situația de la Dinamo să fie clarificată cât mai repede pentru a putea decide ce va face în perioada următoare. „Starea asta de incertitudine nu face bine nimănui. Trebuie să îmi clarific şi eu situaţia. Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec în altă parte. Urmează să am o discuţie cu domnul Zăvăleanu şi să clarificăm. Nu îmi doresc să fiu în situaţia în care voi fi antrenor pentru 3 etape şi apoi vine altcineva. Eu am fost adus de la U19. Trebuie să discutăm nişte detalii despre contract, să punem la punct lucrurile. Nu pot sta nici eu la nesfârşit în incertitudinea asta. Domnul Zăvăleanu e printre puținii din club care se zbate şi va trebui să am o discuție cu el să vedem ce se dorește la echipă”, a spus Gică Mihali pentru Fanatik . Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa! „ Răzvan Zăvăleanu se zbate să salveze

Post Top Ad


Negoita: "Dar vreau să atenționez suporterii că lucrurile ar putea pica în momentul în care cer dovezi financiare"

Ionuț Negoiță a comentat situația la zi a vânzării lui Dinamo către fondul de investiții spaniol. Finanțatorul dinamovist consideră că stabilitatea clubului din „Ștefan cel Mare” este o prioritate în procesul de negociere, astfel că dorește să solicite garanții financiare pentru a preveni o potențială situație nedorită.

În exclusivitate pentru ProSport, Ionuț Negoiță a dezvăluit că fanii sunt de acord cu vânzarea clubului către finanțatorii din Spania, dacă aceștia demonstrează „puterea financiară” prin a depune o garanție de 3 milioane de euro, de care să depindă tranzacționarea.


„De ceva vreme clubul Dinamo este finanțat de către suporteri. Vreau să le mulțumesc acestora pentru eforturile pe care le fac. Le-am spus în repetate rânduri că sunt discuții pentru cedarea clubului și îmi doresc foarte mult ca afacerea cu spaniolii să se materializeze.Fanii sunt de acord cu această mutare din principiu pentru că doresc un investitor puternic la Dinamo. În discuțiile purtate cu acești oameni interesați eu am acceptat tot ce mi s-a cerut. Pe lângă discount-uri și o serie de garanții. Dar în acest moment nu am nicio garanție de la acești spanioli. Logic ar fi să le cer și asta am de gând să fac.

Dar vreau să atenționez suporterii că lucrurile ar putea pica în momentul în care cer dovezi financiare. M-am gândit să cer drept garanție un cont cu 3 milioane de euro în care acești bani să fie blocați, iar tranzacția să fie condiționată de folosirea acestor bani strict pentru Dinamo. Urmează să înaintez această cerere spaniolilor”, a declarat Ionuț Negoiță pentru ProSport.

Mai mult, patronul lui Dinamo a mărturisit că părțile implicate au avut parte de o bună comunicare, însă ceea ce lipsește în acest moment este încrederea în realizarea tranzacției spre binele formației din „Ștefan cel Mare”.

Negoiță susține că și suporterii au un cuvânt de spus în a da „ok”-ul final:

„Mi-au cerut tot, le-am dat ce au vrut, dar acum vreau și eu să văd că nu sunt doar povești. Vreau o minimă garanție că există bani dedicați unui club, de fapt mai mult decât un simplu club, este vorba despre un simbol al României, Dinamo. Dacă suporterii consideră că nu trebuie să fac asta, eu pot renunța la acest lucru, dar nu vreau să îmi asum eu această decizie de a nu cere garanții și de a da clubul fără o minimă garanție”, a mai punctat Ionuț Negoiță.sursa foto: gsp.ro

Comentarii