Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Cât a încasat Ionel Dănciulescu pe primul său trofeu scos la licitaţie









Ionel Danciulescu demisie Dinamo


Ionel Dănciulescu încearcă să ajute cum poate echipa sa de suflet, Dinamo, şi una din iniţiative a fost de a scoate la licitaţie medaliile şi trofeele cucerite în cariera sa. 


Iar demersul are succes - a vândut deja câteva dintre obiectele de preţ pe care le avea în vitrină. Iar în studioul emisiunii Fotbal Club a expus trofeul care i s-a decernat cu ocazia disputării meciului cu numărul 500 în Liga 1.

"Am primit deja 1350 de euro pentru un alt trofeu! Un domn din Anglia, am şi vorbit cu el, vrea să îl doneze unui viitor muzeu al nostru," a dezvăluit Dănciulescu. 




sursa: www.digisport.ro

Comentarii