Ultima Postare

Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa!

  Gică Mihali s-a săturat de situația de la Dinamo: „Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec” Antrenorul spune că vrea ca situația de la Dinamo să fie clarificată cât mai repede pentru a putea decide ce va face în perioada următoare. „Starea asta de incertitudine nu face bine nimănui. Trebuie să îmi clarific şi eu situaţia. Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec în altă parte. Urmează să am o discuţie cu domnul Zăvăleanu şi să clarificăm. Nu îmi doresc să fiu în situaţia în care voi fi antrenor pentru 3 etape şi apoi vine altcineva. Eu am fost adus de la U19. Trebuie să discutăm nişte detalii despre contract, să punem la punct lucrurile. Nu pot sta nici eu la nesfârşit în incertitudinea asta. Domnul Zăvăleanu e printre puținii din club care se zbate şi va trebui să am o discuție cu el să vedem ce se dorește la echipă”, a spus Gică Mihali pentru Fanatik . Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa! „ Răzvan Zăvăleanu se zbate să salveze

Post Top Ad


Cât a încasat Ionel Dănciulescu pe primul său trofeu scos la licitaţie

Ionel Danciulescu demisie Dinamo


Ionel Dănciulescu încearcă să ajute cum poate echipa sa de suflet, Dinamo, şi una din iniţiative a fost de a scoate la licitaţie medaliile şi trofeele cucerite în cariera sa. 


Iar demersul are succes - a vândut deja câteva dintre obiectele de preţ pe care le avea în vitrină. Iar în studioul emisiunii Fotbal Club a expus trofeul care i s-a decernat cu ocazia disputării meciului cu numărul 500 în Liga 1.

"Am primit deja 1350 de euro pentru un alt trofeu! Un domn din Anglia, am şi vorbit cu el, vrea să îl doneze unui viitor muzeu al nostru," a dezvăluit Dănciulescu. 
sursa: www.digisport.ro

Comentarii