Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






FRF a solicitat UEFA să amâne termenul pentru plata datoriilor










În plină suferință cauzată de problemele financiare, Dinamo mai primește și vești pozitive




În plină suferință cauzată de problemele financiare, dinamoviștii mai primesc și vești pozitive: FRF a solicitat UEFA amânarea termenului pentru plata datoriilor. „Câinii” ar fi trebuit să plătească 180.000 de euro pentru obținerea licenței până la 30 aprilie. 

Astfel, noul termen pe care cei din Federație vor să-l impună ar fi 29 mai, un răgaz bine-venit pentru cei de la Dinamo, care fac eforturi uriașe pentru a face rost de bani. Răspunsul final stă în mâinile celor de la UEFA.


„Suspendarea analizării criteriului privind datoriile financiare restante către bugetul statului (art. 47 bis) (exclusiv pentru cluburile solicitante de licență pentru Liga 1); 

Ca urmare a punctului 2, suspendarea criteriului similar prevăzut de art. 61 bis pentru monitorizarea financiară (nu se vor evalua datoriile către stat nici în procesul de licențiere în desfășurare și nici în procesul de fair-play financiar desfășurat în cursul actualului an calendaristic – 2020); Modificarea termenului privind prezentarea de către cluburi a informațiilor referitoare la pragul de rentabilitate financiară (art. 58 alin. 1 și art. 59 alin. 3 din RNLC și FPF) de la 31 mai la 31 august. 

De asemenea, odată cu acordul UEFA, FRF va opera modificarea similară și în ceea ce privește suspendarea criteriului privind evaluarea datoriilor către stat / autorități fiscale din Regulamentul de certificare pentru Liga 2. 

Propunerile de modificare ale Regulamentului de Licențiere au fost trimise către UEFA și, în cazul unui răspuns pozitiv, vor fi reglementate printr-o decizie de Comitet de Urgență” - Informare FRF


Cât trebuie să plătească Dinamo
Suma restantă pe care cei de la Dinamo ar trebui să o plătească ar fi de 180.000 de euro, după cum a spus Ionuț Negoiță, sau de 160.000 de euro, numărul pe care l-a pronunțat directorul general Bălănescu într-o ședință cu FRF, cu LPF și cu celelalte cluburi, o videoconferință care a avut loc în urmă cu o săptămână. 

„Ar fi un răgaz pentru Dinamo”
Avocatul Marian Mihail, partenerul lui Claudiu Florică, cel care ar vrea să cumpere Dinamo de la Ionuț Negoiță spunea încă de acum o săptămână că termenul ar trebui să fie prelungit cu o lună din cauza stării de urgență din România.

„Procesul de licențiere ar trebui să fie amânat. „Opinia mea, ca avocat și persoană care lucrează în fotbal, e că soluția legală și rațională este prorogarea acestor termene. Să fie o amânare de măcar o lună, până la 16 mai, să se termine starea de urgență. 

Deci, acest 30 aprilie să devină un 15-16 mai. Ar fi un răgaz pentru Dinamo. Ar fi trei-patru săptămâni în plus, perioadă în care fie s-ar finaliza o vânzare, fie s-ar găsi ori alte fonduri, ori alte soluții”.







sursa: www.gsp.ro

Comentarii