Ultima Postare

Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa!

  Gică Mihali s-a săturat de situația de la Dinamo: „Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec” Antrenorul spune că vrea ca situația de la Dinamo să fie clarificată cât mai repede pentru a putea decide ce va face în perioada următoare. „Starea asta de incertitudine nu face bine nimănui. Trebuie să îmi clarific şi eu situaţia. Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec în altă parte. Urmează să am o discuţie cu domnul Zăvăleanu şi să clarificăm. Nu îmi doresc să fiu în situaţia în care voi fi antrenor pentru 3 etape şi apoi vine altcineva. Eu am fost adus de la U19. Trebuie să discutăm nişte detalii despre contract, să punem la punct lucrurile. Nu pot sta nici eu la nesfârşit în incertitudinea asta. Domnul Zăvăleanu e printre puținii din club care se zbate şi va trebui să am o discuție cu el să vedem ce se dorește la echipă”, a spus Gică Mihali pentru Fanatik . Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa! „ Răzvan Zăvăleanu se zbate să salveze

Post Top Ad


Dan Nistor n-a uitat de Dinamo, fostul capitan nu crede că Dinamo va intra în faliment
dan nistor
Dan Nistor a plecat în perioada de mercato din vară de la Dinamo, dar fostul căpitan din ”Ștefan cel Mare” nu a uitat de echipa finanțată de Ionuț Negoiță.


Dan Nistor a comentat pentru ProSport LIVE despre situația din ”Ștefan cel Mare” și a dezvăluit că a fost rănit în orgoliu în momentul în care Ionuț Negoiță a decis să îl vândă pe o sumă foarte mică. Mai mult, mijlocașul din Bănie nu crede că Dinamo va intra în faliment.


Totodată, Dan Nistor a vorbit și despre situația în care se află Ionel Dănciulescu și susține că nu ar trebui ca un fost mare fotbalist să fie tratat așa de către dinamoviști. ”Îmi pare rău pentru Dinamo, dar nu vreau să răscolesc trecutul. Am fost rănit în orgoliu că am fost vândut pe o sumă modică și eu n-am știut nimic. Dinamo nu va intra în faliment, sunt oameni care pot salva clubul.


E păcat să-ți bați de joc de o legendă ca Ionel Dănciulescu, un om deosebit. E foarte afectat și suferă. E necăjit. Cine e Dănciulescu? A jucat și el vreo 500 de meciuri în Liga 1”, a spus Dan Nistor pentru ProSport LIVE.


sursa foto: www.digisport.ro

Comentarii