Ultima Postare

Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa!

  Gică Mihali s-a săturat de situația de la Dinamo: „Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec” Antrenorul spune că vrea ca situația de la Dinamo să fie clarificată cât mai repede pentru a putea decide ce va face în perioada următoare. „Starea asta de incertitudine nu face bine nimănui. Trebuie să îmi clarific şi eu situaţia. Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec în altă parte. Urmează să am o discuţie cu domnul Zăvăleanu şi să clarificăm. Nu îmi doresc să fiu în situaţia în care voi fi antrenor pentru 3 etape şi apoi vine altcineva. Eu am fost adus de la U19. Trebuie să discutăm nişte detalii despre contract, să punem la punct lucrurile. Nu pot sta nici eu la nesfârşit în incertitudinea asta. Domnul Zăvăleanu e printre puținii din club care se zbate şi va trebui să am o discuție cu el să vedem ce se dorește la echipă”, a spus Gică Mihali pentru Fanatik . Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa! „ Răzvan Zăvăleanu se zbate să salveze

Post Top Ad


Este oficial, Nicolae Stanciu are Dinamo în ADN! Mesajul PCH: "A donat pentru că e 'Câine'! Se știa de mult timp asta!"

stanciu
Nicolae Stanciu a şocat pe toată lumea după gestul de a dona bani pentru proiectul "Doar Dinamo Bucureşti" iniţiat de Peluza Cătălin Hîldan. 


Fostul idol de la gruparea roş-albastră nu a scăpat de atacuri fiind considerat chiar un trădător după ce a purtat şi banderola de căpitan pe vremea când antrenor era Laurenţiu Reghecampf. 

Acum, a venit şi confirmarea oficială, odată cu anunţul făcut de PCH.

"Să vă spunem și de ce a intrat Nicolae Stanciu ca membru Elita în ProgramDDB: Pentru că e Câine. Se știa de mult asta. Dar acum ne-a confirmat personal", este mesajul postat pe pagina de Facebook.


Numele lui Nicuşor Stanciu va fi pe tricoul lui Dinamo


Nicolae Stanciu este autorul unui gest uluitor - fost căpitan la FCSB, mijlocaşul de 26 de ani a făcut o donaţie pentru programul socios "Doar Dinamo Bucureşti", iniţiat de suporterii de la Peluza Cătălin Hîldan. 

"Oamenii din fotbal sunt conectaţi la ce apare pe pagina Peluza Cătălin Hîldan, avem exemplul lui Nicuşor Stanciu care a vrut să facă asta. A devenit membru de elită după ce a donat o sumă importantă, peste 1948 de euro, aceasta este suma pentru care ai acest privilegiu. Şi anunţăm că pe tricourile de joc de anul viitor va scrie numele lui.

Stanciu alături de alte 5000 de nume ale membrilor acestei asociaţii. Iar membrii elite vor avea numele scrise mai mare, va fi o noutate pentru fotbalul din România," a explicat Robert Thomas, reprezentant PCH, în direct la emisiunea Fotbal Club de la Digi Sport. 


sursa: www.digisport.ro

Comentarii