Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Ionel Dănciulescu nu vrea să audă de o revenire la roș-albaștri. "Sunt dinamovist adevărat, nu mă gândesc la vreo propunere de la FCSB"








Ionel Dănciulescu




Ionel Dănciulescu a schimbat taberele în timpul carierei de jucător, dar nu are de gând să ia o decizie similară și acum. Directorul sportiv al lui Dinamo anunță că va refuza orice ofertă venită de la Gigi Becali.


Dănciulescu a jucat pentru Steaua între 1998 și 2001
Este fotbalistul cu cele mai multe meciuri în Liga 1
Ionel Dănciulescu este director sportiv la Dinamo
Chiar dacă este pe picior de plecare de la gruparea din Ștefan cel Mare, "Corbul" exclude posibilitatea de a lucra pentru FCSB.

Ionel Dănciulescu, hotărât să o refuze pe FCSB
Dănciulescu a îmbrăcat tricoul marilor rivale din Liga 1, Steaua și Dinamo. Fostul atacant asigură că, din postura de oficial, nu va mai accepta o astfel de propunere.

„Indiferent că o să fiu sau nu o să mai fiu de la vară la această echipă, totuși este exclus să mă duc vreodată la FCSB. Am o relație ok și cu nea Gigi Becali, dar eu sunt dinamovist adevărat și voi rămâne dinamovist toată viața mea.

Îi respect mult prea mult pe cei din PCH că să pot să mă gândesc la o eventuală propunere de la FCSB, dar să o mai iau și în calcul. Nu este cazul absolut deloc despre așa ceva. Am petrecut câțiva ani frumoși acolo la ei, dar totul este trecut", a declarat Dănciulescu pentru Prosport.

Dănciulescu a jucat 515 meciuri în campionatul României și a marcat 214 goluri. Are cele mai multe apariții în Eternul Derby, 35!

Directorul sportiv al câinilor a anunțat că își va scoate la licitație trofeele cucerite cu Dinamo. Fostul atacant face acest gest pentru a ajuta echipa să strângă banii necesari obținerii licenței pentru Liga 1.





sursa: antenasport.ro

Comentarii