Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Cornel Țălnar, șocat de dezvăluirile lui Cornel Dinu despre blaturile din CCE: „De unde dracului să știm noi așa ceva?!"












Cornel Țălnar (62 de ani) a fost șocat după ce a citit declarațiile lui Cornel Dinu despre meciurile din sezonul 1983-1984 al Cupei Campionilor Europeni, cu Hamburg și Liverpool.

Contactat de către ProSport, Cornel Țălnar, pe atunci fotbalist la Dinamo, s-a arătat surprins de dezvăluirile făcute de către „Mister”. Cornel Dinu era atunci secundul lui Nicolae Nicușor și, spune Țălnar, avea acces la mai multe informații.

Totuși, la 36 ani distanță de la cele două partide, Cornel Țălnar își amintește perfect episodul de dinaintea meciului cu Hamburg, din sferturile de finală ale competiției europene.


„Am rămas perplex când am citit ce a spus Dinu! De unde dracului să știm noi așa ceva?! Eram simpli fotbaliști, dar ce pot să vă spun este că noi muream pe teren, ăsta este adevărul!


Îmi aduc aminte că înainte de meciul cu Hamburg a venit toată conducerea de la Interne, să ne îmbărbăteze! Ne-au spus atunci că e nepărat să îi batem pe hitleriștii care ne-au cotropit, iar Dinu a avut atunci o replică interesantă. A spus «Cum să îi batem noi pe ăștia care au mâncat steak toată viața, când la noi Țălnar mănâncă pită cu slănină pe la Alba?». Și uite că așa cu pita și slănina lui Țălnar i-am bătut pe nemți.

Și cu Liverpool ne puteam califica. După ce am trecut de Hamburg care era deținătoarea trofeului, nu mai aveam frică de nimeni! Chiar dacă Liverpool era la ora aia cea mai bună de pe continent! Augustin a avut o bară la 0-0 și dacă intra în poartă, cred că ne calificam. La București am dominat-o total pe Liverpool! Nu înțeleg de ce spune Dinu lucrurile acestea, știrbește tot ce am făcut bine, chiar nu îl înțeleg, dar fiecare zice ce crede”, a spus Cornel Țălnar, pentru ProSport.

Laude pentru „Mister”


Cum arătau echipele în Dinamo – Liverpool 1-2
În returul semifinalelor Cupei Campionilor Europeni, Liverpool a învins-o pe Dinamo, scor 2-1, după ce câștigase și în tur, cu 1-0.

Pentru „câini” a marcat Costel Orac, în minutul 39, în timp ce englezii au punctat de două ori prin Ian Rush, în minutele 11 respectiv 85.

Dinamo: Moraru – Mărginean (77′ Iamandi), I. Marin, Al. Nicolae, N. Stănescu – Rednic, Dragnea, Augustin – Țălnar, V. Turcu, Orac (67 Custov)
Antrenor: Dumitru Nicolae Nicușor

Liverpool: Grobbelaar – Neal, Lawrenson, Hansen, Kennedy – Lee, Johnston, Souness, Whelan – Dalglish (77′ Nicol), Rush
Antrenor: Joe Fagan




sursa foto: www.gsp.ro

Comentarii