Ultima Postare

Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa!

  Gică Mihali s-a săturat de situația de la Dinamo: „Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec” Antrenorul spune că vrea ca situația de la Dinamo să fie clarificată cât mai repede pentru a putea decide ce va face în perioada următoare. „Starea asta de incertitudine nu face bine nimănui. Trebuie să îmi clarific şi eu situaţia. Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec în altă parte. Urmează să am o discuţie cu domnul Zăvăleanu şi să clarificăm. Nu îmi doresc să fiu în situaţia în care voi fi antrenor pentru 3 etape şi apoi vine altcineva. Eu am fost adus de la U19. Trebuie să discutăm nişte detalii despre contract, să punem la punct lucrurile. Nu pot sta nici eu la nesfârşit în incertitudinea asta. Domnul Zăvăleanu e printre puținii din club care se zbate şi va trebui să am o discuție cu el să vedem ce se dorește la echipă”, a spus Gică Mihali pentru Fanatik . Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa! „ Răzvan Zăvăleanu se zbate să salveze

Post Top Ad


Cornel Dinu a revenit cu alte declaratii: "Dinamo a ajuns la acel nivel pe valoarea echipei"
FOTBAL:DINAMO BUCURESTI-ACS POLI TIMISOARA, LIGA 1 (3.08.2015)"Mister" a vorbit fără perdea despre valizele cu bani pe care echipele din România le dădeau arbitrilor în competiţiile europene sau despre ascultarea şedinţelor tehnice ale adversarilor de către Securitatea de la Bucureşti. 

Cornel Dinu revine, după reacţiile negative stârnite
Declaraţiile au stârnit un val de reacţii negative, iar Constantin Anghelache şi Gigi Mulţescu au fost doar doi dintre cei care au comentat pe marginea afirmaţiilor lui Cornel Dinu.

Legenda lui Dinamo a revenit cu o serie de completări şi a explicat practicile din trecut.


"Mulți comentează fără să fi citit interviul pana la capăt sau l-au citit și nu au priceput, fiindcă nu au habar despre situația din vremurile acelea. Episoadele pe care le-am povestit eu constituiau practici curente în cupele europene. Când Dinamo a jucat cu Real Madrid în anii '60, spaniolii le-au dus arbitrilor în vestiar câte un ceas din aur cu emblema clubului. Pentru că toată lumea proceda așa, cadourile pentru arbitri erau ca o metodă de apărare, ca să ai șanse în Europa.

Detaliile despre meciul nostru cu Bordeaux le-am aflat cand l-am întâlnit, după '90, pe Claude Bez, fost președinte al francezilor. Mi-a confirmat că banii noștri nu mai ajunseseră la arbitrul scoțian și mi-a spus 'Care era suma pe care o pregătiserăți? 25.000 de dolari? Oricum n-ati fi avut șanse, că noi am mers cu 35.000 de dolari'", a spus Cornel Dinu pentru gsp.ro.

Cornel Dinu: "Dinamo a ajuns la acel nivel pe valoarea echipei"
Ulterior, Cornel Dinu, care la acea vreme era antrenor secund la Dinamo, a povestit şi ce s-a întâmplat la returul cu Liverpool, de la Bucureşti. 

"Englezii au făcut ședința dinaintea meciului în timpul plimbării prin oraș, nu într-o sală. Securitatea înregistra toate ședințele adversarilor noștri, că securiștii de atunci erau oameni care apărau țara.

Înainte de Liverpool, doar Goteborg în 1980 mai procedase la fel, cu ședința ținută la plimbare. Și suedezii, și englezii se temeau tocmai să fie ascultați, ceea ce chiar se întâmpla.

Dinamo a ajuns la acel nivel pe valoarea echipei, practica asta cu valizele pentru arbitri era generală, doar că românii țineau atunci la imaginea țării, conta!”, a mai spus Cornel Dinu.

Din păcate, în sezonul 1983-1984 din Cupa Campionilor Europeni, Dinamo a ratat calificarea în finală, după 0-1 în tur şi 1-2 pe Stadionul 23 August, cu Liverpool. 


sursa: www.digisport.ro

Comentarii