Ultima Postare

Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa!

  Gică Mihali s-a săturat de situația de la Dinamo: „Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec” Antrenorul spune că vrea ca situația de la Dinamo să fie clarificată cât mai repede pentru a putea decide ce va face în perioada următoare. „Starea asta de incertitudine nu face bine nimănui. Trebuie să îmi clarific şi eu situaţia. Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec în altă parte. Urmează să am o discuţie cu domnul Zăvăleanu şi să clarificăm. Nu îmi doresc să fiu în situaţia în care voi fi antrenor pentru 3 etape şi apoi vine altcineva. Eu am fost adus de la U19. Trebuie să discutăm nişte detalii despre contract, să punem la punct lucrurile. Nu pot sta nici eu la nesfârşit în incertitudinea asta. Domnul Zăvăleanu e printre puținii din club care se zbate şi va trebui să am o discuție cu el să vedem ce se dorește la echipă”, a spus Gică Mihali pentru Fanatik . Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa! „ Răzvan Zăvăleanu se zbate să salveze

Post Top Ad


Florin Prunea: "Vom lua licenţa, o să dea Negoiţă banii!"
EXCLUSIV Florin Prunea pleacă de la Dinamo! Ce spune despre situaţia clubului: "Vom lua licenţa, o să dea Negoiţă banii!"


Florin Prunea a vorbit la Telekom Sport despre situaţia sa, dar şi despre situaţia clubului Dinamo, una din ce in ce mai dificilă.


"Nu cred că rămân la Dinamo, îmi expiră contractul pe 16 iunie" a spus Florin Prunea la Telekom Sport, în legătură cu posibilitatea ca el să mai rămână în conducerea clubului, după ce îi va expira contractul cu gruparea din Ştefan cel Mare. "Mă văd continuând doar în anumite condiţii, cele pe care le-am pus şi când am venit" a mai spus Prunea.

"Acelaşi lucru se întâmplă şi la jucători. Mi-e greu să cred că jucători care sunt nemulţumiţi şi care cluburile, nu toate, au avut un comportament de multe ori abuziv în momentele astea faţă de ei, mi-e greu să cred că vor mai semna. Pentru că nu este legal. Aici trebuie să te înţelegi cu fiecare în parte.  E grav cu jucătorii, la mulţi le expiră contractele pe 30 mai, nu ştiu ce chef mai au ei. Ar trebui să intervină Liga şi contractele să se prelungească poate până la finalul campionatului. Eu îmi spun punctul de vedere la Dinamo, dar dacă eram consultat, eu nu eram de acord. O să vedeţi ce meciuri o să fie dacă se reia campionatul, jucatorii vor fi nepregătiţi. Trebuie vorbit cu jucătorii, cu fiecare în parte. Mă sună băieţii şi mă întreabă...domne ce se mai întâmplă? Financiar, bine, n-am ce să le zic. Dar eu vă spun că sunt alte cluburi care au probleme şi mai mari decât Dinamo. Se apropie...de fapt au 3 luni deja de neplată a salariillor, situaţia este una delicată, nu numai la DInamo. Din ce ştiu de la jucători în afară de mine şi de Mihalcea nu au fost sunaţi de către absolut nimeni. Li s-a trimis pe whatsapp decizia de şomaj tehnic. Simplu. " a mai adăugat Florin Prunea, pentru Telekom Sport.


Florin Prunea: "Dinamo o să-şi ia licenţa! Negoiţă va da banii!"
Oficialul formaţiei din Şoseaua Ştefan cel Mare regretă şi acum plecarea lui fostului căpitan de la Dinamo, Dan Nistor, una cu care el nu a fost niciodată de acord: "Nu ştiu unde s-au dus banii pe Nistor, a fost o greşeală că a fost vândut, Dinamo ar fi fost mult mai sus" a spus Prunea, pentru Telekom Sport.

Prunea spune că singurul lucru pe care i-l reproşează lui Negoiţă este că a anuţat vânzarea clubului într-un moment în care Dinamo incepuse să-şi revină ca rezultate: "Singurul lucru pe care i-l reproşez lui Negoiţă este că a ieşit să spună că Dinamo e de vanzare pe un leu, într-un moment bun al echipei noastre. Acolo s-a rupt totul.  Îi ziceam lui Danciu pe drum, eu cred că face anunţ că a văzut că merge treaba bine, veneam după trei-patru victorii, să vezi că face anunţul că reia finanţarea la echipă şi de aici nu ne mai prinde nimeni. Am intrat în birou şi ne-a spus ce urma să vorbească. Cred că am încercat o jumătate de oră să îl conving să nu facă chestia asta. Din păcate nu am reuşit. Eu ştiam consecinţele care vor fi." a mai spus Prunea.

Dinamo mai are nevoie de 180 de mii de euro pentru a-şi procura licenţa pentru sezonul viitor. Fanii au început să strângă bani, dar Prunea spune că echipa sa îşi va lua în cele din urmă licenţa cu ajutorul financiar dat de patronul Ionuţ Negoiţă:  "Sunt restanţe destul de mari nu numai către jucători, ci şi către furnizori. Situaţia nu e una grozavă. Eu nu mi-am luat salariul din septembrie. Mă întreaba şi nevastă-mea: băi băiatule, dar tu, "intrări", nimic? Totul se leagă de primirea licenţei. Eu am încredere că dacă nu se vor găsi soluţii, tot Negoiţă va face o infuzie de capital şi va da banii.  Până la urmă, eu o să îmi iau banii. E un contract de muncă şi ştiţi foarte bine că pe unde am fost nu am plecat fără să îmi încasez drepturile financiare" a mai explicat Prunea, la Sport Report.sursa: www.telekomsport.ro

Comentarii