Ultima Postare

Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa!

  Gică Mihali s-a săturat de situația de la Dinamo: „Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec” Antrenorul spune că vrea ca situația de la Dinamo să fie clarificată cât mai repede pentru a putea decide ce va face în perioada următoare. „Starea asta de incertitudine nu face bine nimănui. Trebuie să îmi clarific şi eu situaţia. Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec în altă parte. Urmează să am o discuţie cu domnul Zăvăleanu şi să clarificăm. Nu îmi doresc să fiu în situaţia în care voi fi antrenor pentru 3 etape şi apoi vine altcineva. Eu am fost adus de la U19. Trebuie să discutăm nişte detalii despre contract, să punem la punct lucrurile. Nu pot sta nici eu la nesfârşit în incertitudinea asta. Domnul Zăvăleanu e printre puținii din club care se zbate şi va trebui să am o discuție cu el să vedem ce se dorește la echipă”, a spus Gică Mihali pentru Fanatik . Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa! „ Răzvan Zăvăleanu se zbate să salveze

Post Top Ad


Ionuţ Negoiţă a acceptat oferta! Vinde Dinamo: pachetul majoritar va fi cedat pentru 1 leu


BREAKING NEWS | Ionuţ Negoiţă a acceptat oferta! Vinde Dinamo: pachetul majoritar va fi cedat pentru 1 leuFinanţatorul lui Dinamo, Ionuţ Negoiţă, a anunţat că e de acord cu oferta Asociaţiei Dinamovişti pentru Dinamo. Reprezentanţii fanilor sunt aşteptaţi să semneze actele săptămâna următoare. Primul pas a fost făcut deja.


Sâmbătă seara, Ionuţ Negoiţă a anunţat că renunţă la pachetul majoritar al clubului Dinamo. Fanii vor intra în posesia clubului, iar aceştia se vor întâlni cu omul de afaceri pentru a semna actele. Din Asociaţia Dinamovişti pentru Dinamo face parte fostul internaţional Cornel Dinu.

 ”Da, sunt de acord cu intenţia Asociaţiei ADPD, astfel că le-am transmis reprezentanţilor ADPD un mail prin care îi învit să semnăm, marţi după Paşte, contractul de vânzare cumpărare al pachetului de acţiuni. Am vorbit deja cu notarul să pregatească actele”, a declarat patronul lui Dinamo pentru ProSport.

Asociaţia Dinamovişti pentru Dinamo, ofertă de 1 leu pentru pachetul majoritar

 
Asociaţia Dinamovişti pentru Dinamo a anunţat, vineri seară, că a trimis o ofertă de cumpărare cu un leu a pachetului majoritar de acţiuni al SC Dinamo 1948 SA.

Acest anunţ vine după ce, în urmă cu o săptămână, Ionuţ Negoiţă a declarat că vrea să cedeze în schimbul sumei simbolice de un leu 82 la sută din acţiunile FC Dinamo.

“Asociaţia Dinamovişti pentru Dinamo îşi exprimă în mod ferm intenţia de a achiziţiona pachetul majoritar de acţiuni (82,9368%) pe care SC Lotus Perfect Products SRL îl deţine în SC Dinamo 1948 SA pentru suma de 1 leu şi să preia toate drepturile şi obligaţiile actualului acţionar majoritar, cât şi ale societăţii, obligându-se să facă toate demersurile necesare pentru continuarea activităţii sportive a SC Dinamo 1949 SA”, se arată în scrisoarea asociaţiei către acţionarul majoritar.


 
Asociaţia a postat pe Facebook un mesaj adresat lui Ionuţ Negoiţă şi fanilor:

“Domnule Ionuţ Negoiţă,
Gândeşte înţelept, este momentul să te retragi aşa cum ai promis!

Nu putem trăi la nesfârşit cu faţa la trecut şi cu spatele la viitor.
În aceste vremuri grele din viaţa lui Dinamo este imperios necesar să ne luăm destinul în propriile mâini, să luptăm pentru ceea ce nouă ne aparţine, să ne luăm Dinamo înapoi!

Ne-am săturat de pseudo investitorii care au sabotat clubul ani şi ani la rând, care şi-au umplut conturile pe spatele lui Dinamo, devenită paravan pentru afacerile lor dubioase, în timp ce fotbalul dinamovist a ajuns la un minim istoric.

În urma ultimelor declaraţii venite dinspre actualul patronat al lui Dinamo, vă anunţăm pe toţi suporterii dinamovişti că în această seară, Asociaţia Dinamovişti Pentru Dinamo a trimis o ofertă scrisă de
cumpărare a pachetului majoritar de acţiuni al S.C. Dinamo 1948 S.A.

Facem un apel către Peluza Cătălin Hîldan cât şi către ceilalţi suporteri care aveţi în inimă Dinamo Bucureşti, să ne susţineţi în demersul nostru de a readuce Dinamo în mâinile celor care iubesc necondiţionat această echipă.

Uniţi nu putem fi înfrânţi!

Totul pentru Dinamo!”.
sursa: www.telekomsport.ro

Comentarii