Post Top Ad


Blestemul lui Straton!

Dinamo trece printr-o situaţie mai puţin plăcută. Echipa din Şoseaua Ştefan cel Mare se află pe ultimul loc în Liga 1, iar goalkeeper-ul "câinilor", Cătălin Straton, parcă ar fi blestemat.

Straton a ajuns la Dinamo la începutul acestui sezon. Portarul de 30 de ani vine după două retrogradări consecutive, cu ACS Poli Timişoara şi Dunărea Călăraşi.

Dacă va retrograda şi cu Dinamo, putem spune că ar fi un adevărat blestem pentru Straton, să cazi în Liga a doua cu 3 echipe diferite în trei sezoane consecutive.

Straton speră în salvarea de la retrogradare

Dinamo a pierdut şi cu Viitorul, scor 0-1, iar formaţia lui Adi Mihalcea a rămas pe ultimul loc în Liga 1. Unul dintre cei mai buni oameni ai "câinilor", în partida cu echipa lui Hagi, a fost extrem de dezamăgit la finalul meciului.

"M-am săturat de meciuri pierdute. Dar în seara asta am avut dorință. Ușor-ușor, poate vor veni victoriile, poate începând cu meciul cu Clinceni. Nu-mi rămâne decât să muncesc mai mult. Sunt sigur că o vom scoate la capăt", a declarat Straton la finalul meciului cu Viitorul.

În acest sezon de play-out, Dinamo nu are nicio victorie, din 5 partide şi ocupă poziţia a 8-a, cu 17 puncte, atâtea cu câte au intrat din sezonul regulat.sursa foto: gsp.ro


Comentarii