Post Top Ad


Gabi Tamaș, prima reacție despre venirea la Dinamo! „Există interes”
Dinamo vrea cu orice preț să-și întărească echipa și pregătește două transferuri de răsunet! Este vorba despre George Țucudean, care și-a încheiat contractul cu CFR Cluj, și Gabriel Tamaș, cel din urmă ar fi foarte aproape să semneze cu gruparea roș-albă. Informația, anunțată de Telekom Sport, a fost confirmată de Gabi Tamaș, în exclusivitate pentru ProSport.

Atât George Țucudean, cât și Gabriel Tamaș au mai evoluat, în trecut, pentru Dinamo.


Prima reacție a lui Gabriel Tamaș despre venirea la Dinamo
Gabi Tamaș a declarat, în exclusivitate pentru ProSport, că există interes din partea echipei din „Ștefan cel Mare” și susține că va lua o decizie în perioada următoare.

„Există interes din partea lui Dinamo. Voi vedea în perioada următoare ce decizie iau”, a declarat Gabi Tamaș pentru ProSport.


Sursele ProSport susțin că zilele următoare va avea loc o întâlnire decisivă între Tamaș si reprezentanți ai celor de la Dinamo.

Gabi Tamaș, dorit de alte 3 echipe

Gabriel Tamaș mai este dorit de Rapid, cu care este dispus să semneze dacă va promova în Liga 1, și fosta echipă din Israel, Hapoel Haifa. În plus, ProSport a aflat că fundașul, în vârstă de 36 de ani, mai este dorit de o echipă din Liga 1.

De ce depinde venirea lui Gabi Tamaș la Dinamo


Conform surselor ProSport, Gabi Tamaș va lua o decizie, în privința revenirii la Dinamo, în funcție de proiectul care îi va fi prezentat de oficialii formației bucureștene.

Dinamo se află pe penultimul loc din Liga 1, cu 20 de puncte obținute, la trei puncte de ocupanta ultimei poziții, Chindia Târgoviște.

Gabi Tamaș a evoluat, în trecut, și pentru marea rivală a „câinilor”, FCSB.

300.000 de euro este cota lui Gabi Tamaș, conform transfermarkt.com


sursa: prosport.ro
sursa foto: gsp.ro
Comentarii