Post Top Ad


Șumudică: "Să îmbraci un tricoul a lui Dinamo și să te bați la retrogradare, e dureros și pentru mine”


sumiDinamo se află în lupta pentru salvarea de la retrogradare în acest final de sezon, ocupând penultimul loc din clasament, iar Marius Șumudică consideră că lotul pe care conducerea clubului l-a alcătuit reprezintă principala problemă din ”Ștefan cel Mare”.

Antrenorul de la Gaziantep transmite că fotbaliștii din actualul lot al lui Adrian Mihalcea nu au valoarea necesară pentru a îmbrăca tricoul lui Dinamo.

Marius Șumudică, critici pentru jucătorii de la Dinamo

”E incredibil ce e la Dinamo, aștept să mai apară un episod cu cine vine să cumpere clubul. Cu tot respectul pentru cei de acolo, dar să ajungi așa ușor să joci la Dinamo este incredibi. Străini, non-valori, este incredibil, pui tricoul ăla pe tine și intri să joci, nu există așa ceva, trebuie să simți ceva pentru acel club."

"Asta pleacă de la cei care conduc, pentru că trebuie să transmită așa ceva. Să îmbraci un tricoul al unei astfel de echipe și să te bați la retrogradare, e dureros și pentru mine”, a declarat Marius Șumudică, la Digi Sport Special.

Marius Șumudică a anunțat, în ciuda problemelor de la echipele de tradiție din România, că, cel puțin deocamdată, nu se gândește la revenirea în Liga 1.

”Eu nu mi-aș dori să mă întorc în România, nici la CFR. Eu sunt perceput ca rapidist, ar fi foarte multe probleme, aștept văd ce se întâmplă la Rapid în următorii ani. Sper ca Rapid să promoveze anul acesta, dar e destul de greu, mai ales după ce Turris a câștigat la UTA”, recunoaște Marius Șumudică.

sursa: digisport.ro

Comentarii

Trimiteți un comentariu