Ultima Postare

Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa!

  Gică Mihali s-a săturat de situația de la Dinamo: „Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec” Antrenorul spune că vrea ca situația de la Dinamo să fie clarificată cât mai repede pentru a putea decide ce va face în perioada următoare. „Starea asta de incertitudine nu face bine nimănui. Trebuie să îmi clarific şi eu situaţia. Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec în altă parte. Urmează să am o discuţie cu domnul Zăvăleanu şi să clarificăm. Nu îmi doresc să fiu în situaţia în care voi fi antrenor pentru 3 etape şi apoi vine altcineva. Eu am fost adus de la U19. Trebuie să discutăm nişte detalii despre contract, să punem la punct lucrurile. Nu pot sta nici eu la nesfârşit în incertitudinea asta. Domnul Zăvăleanu e printre puținii din club care se zbate şi va trebui să am o discuție cu el să vedem ce se dorește la echipă”, a spus Gică Mihali pentru Fanatik . Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa! „ Răzvan Zăvăleanu se zbate să salveze

Post Top Ad


Dinamo, transfer de ultimă oră!

 


Abdoulaye Ba (29 de ani) este un fundaș senegalez cu 7 selecții la naționala mare, care vine de la Rayo Vallecano, în Segunda Division


Dinamo face transferuri pe ultima sută de metri și a adus un fundaș central, așa cum a cerut Cosmin Contra.


Abdoulaye Ba (29 de ani) este un fundaș senegalez cu 7 selecții la naționala mare, care vine de la Rayo Vallecano, în Segunda Division. De-a lungul carierei a mai fost legitimat la FC Porto, Covilha, Vitoria Guimares, Fenerbache, Alanyaspor, 1860 Munchen și Deportivo La Coruna. Rayo Vallecano urmează să primească semnal până la ora 21:00 dacă îi poate da drumul către Dinamo jucătorului.


Dinamo nu a ajuns la un acord pentru transferul lui Dragoș Grigore, deși Marius Iorga și Rufo Collado au plecat la Razgrad pentru negocia cu bulgarii de la Ludogoreț. Astfel, „câinii” s-au orientat către varianta de rezervă, Abdoulaye Ba.


Abdoulaye Ba, transfer definitiv de la Rayo Vallecano la Dinamo București


Rayo Vallecano și Dinamo București au ajuns la un acord în această seară pentru transferul definitiv al fundașului central Abdoulaye Ba la clubul din Ștefan cel Mare. Născut pe 1 ianuarie 1991, în Senegal, Abdoulaye Ba, a început fotbalul la Academia de juniorii a clubului FC Porto și a evoluat în carieră pentru Sporting Covilha, Academica Coimbra, FC Porto, Vitoria Guimaraes, Rayo Vallecano, Fenerbahce, Alanyaspor, 1860 München și Deportivo La Coruna. 


- Comunicat Dinamo


950.000 de euro

este cota lui Abdoulaye Ba


23 de meciuri

are Abdoulaye Ba la Porto


3 prezențe

are Ba în Champions League, toate pentru Porto


46 de meciuri

și un gol a bifat Ba în La Liga, pentru Rayo


18 partide

a jucat Ba pentru Fenerbachesursa: gsp.ro

sursa foto: zimbio.com


Comentarii