Ultima Postare

Anunț Special: Surpriză de proporții pentru suporterii lui Dinamo

  sursa foto: GSP.ro Meciul dintre Dinamo și Petrolul va fi desfășurat cu accesul publicului. Tinerii cu vârste de până la 14  ani vor putea asista la confruntare de pe „Arcul de Triumf”, care este programată să aibă loc luni, 1  aprilie, începând cu ora 20:30. LPF a confirmat anunțul făcut inițial joi în cadrul interviului acordat de Andrei Nicolescu. Această decizie vine în lumina sancțiunii de 4 etape impuse „câinilor” în urma incidentelor de la meciul cu UTA Arad. „Există o dispoziție regulamentară care spune că se poate juca cu copii, în condițiile în care un adult  însoțește un grup de 10 copii. Am vorbit cu colegii mei de la LPF, i-am rugat să ia legătura cu reprezentanții clubului Dinamo și UTA să vedem ce își doresc mai departe. În funcție de ce își doresc ca organizatori le vom acorda tot sprijinul în condiții regulamentare”, a precizat Justin Ștefan, pentru Fanatik . Fanii lui Dinamo București sunt excluși de pe arena pentru următoarele patru etape ale p

Post Top Ad






Dinamo, transfer de ultimă oră!

 


Abdoulaye Ba (29 de ani) este un fundaș senegalez cu 7 selecții la naționala mare, care vine de la Rayo Vallecano, în Segunda Division


Dinamo face transferuri pe ultima sută de metri și a adus un fundaș central, așa cum a cerut Cosmin Contra.


Abdoulaye Ba (29 de ani) este un fundaș senegalez cu 7 selecții la naționala mare, care vine de la Rayo Vallecano, în Segunda Division. De-a lungul carierei a mai fost legitimat la FC Porto, Covilha, Vitoria Guimares, Fenerbache, Alanyaspor, 1860 Munchen și Deportivo La Coruna. Rayo Vallecano urmează să primească semnal până la ora 21:00 dacă îi poate da drumul către Dinamo jucătorului.


Dinamo nu a ajuns la un acord pentru transferul lui Dragoș Grigore, deși Marius Iorga și Rufo Collado au plecat la Razgrad pentru negocia cu bulgarii de la Ludogoreț. Astfel, „câinii” s-au orientat către varianta de rezervă, Abdoulaye Ba.


Abdoulaye Ba, transfer definitiv de la Rayo Vallecano la Dinamo București


Rayo Vallecano și Dinamo București au ajuns la un acord în această seară pentru transferul definitiv al fundașului central Abdoulaye Ba la clubul din Ștefan cel Mare. Născut pe 1 ianuarie 1991, în Senegal, Abdoulaye Ba, a început fotbalul la Academia de juniorii a clubului FC Porto și a evoluat în carieră pentru Sporting Covilha, Academica Coimbra, FC Porto, Vitoria Guimaraes, Rayo Vallecano, Fenerbahce, Alanyaspor, 1860 München și Deportivo La Coruna. 


- Comunicat Dinamo


950.000 de euro

este cota lui Abdoulaye Ba


23 de meciuri

are Abdoulaye Ba la Porto


3 prezențe

are Ba în Champions League, toate pentru Porto


46 de meciuri

și un gol a bifat Ba în La Liga, pentru Rayo


18 partide

a jucat Ba pentru Fenerbache



sursa: gsp.ro

sursa foto: zimbio.com


Comentarii