Ultima Postare

Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa!

  Gică Mihali s-a săturat de situația de la Dinamo: „Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec” Antrenorul spune că vrea ca situația de la Dinamo să fie clarificată cât mai repede pentru a putea decide ce va face în perioada următoare. „Starea asta de incertitudine nu face bine nimănui. Trebuie să îmi clarific şi eu situaţia. Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec în altă parte. Urmează să am o discuţie cu domnul Zăvăleanu şi să clarificăm. Nu îmi doresc să fiu în situaţia în care voi fi antrenor pentru 3 etape şi apoi vine altcineva. Eu am fost adus de la U19. Trebuie să discutăm nişte detalii despre contract, să punem la punct lucrurile. Nu pot sta nici eu la nesfârşit în incertitudinea asta. Domnul Zăvăleanu e printre puținii din club care se zbate şi va trebui să am o discuție cu el să vedem ce se dorește la echipă”, a spus Gică Mihali pentru Fanatik . Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa! „ Răzvan Zăvăleanu se zbate să salveze

Post Top Ad


Transferurile încercate de Dinamo pe ultima sută de metri!

 

Dinamo vrea să își ”betoneze” lotul pe ultima sută de metri. ”Câinii” vor prezenta astăzi două transferuri.


Paul Anton (29 de ani) va reveni la Dinamo și va începe a treia ”aventură” în ”Ștefan cel Mare”. De asemenea, odată cu internaționalul român se așteaptă să fie prezentat și atacantul Magaye Guaye, cu meciuri în Premier League, la Everton, anunță GSP.ro.


După ce varianta ”Ante Vukusic” a picat, Dinamo ar mai vrea un atacant. Sursa citată mai menționează că Adama Diomande, ultima oară la LA Galaxy, în MLS, ar fi pe lista ”câinilor”.


Se încearcă și transferul lui Aleix Garcia, care nu a ajuns la o înțelegere cu Galatasaray, astfel că discuțiile dintre cele două părți au reînceput.


Dinamo a transferat 9 jucători de la venirea lui Cortacero

De la sfârșitul sezonului trecut, moment ce a coincis și cu venirea noului acționar majoritar, Dinamo a transferat 9 jucători:


Vlad Achim

Janusz Gol

Adam Nemec

Isma Lopez

Alexander Gonzalez

Juan Camara

Borja Valle

Tomas Mejias

Rene Hinojo

Etapa viitoare, ultima disputată înaintea pauzei pentru meciurile echipelor naționale, Dinamo va întâlni FCSB, joc programat sâmbătă, de la ora 21:00, pe Arena Națională, ÎN DIRECT la Digi Sport 1.sursa: digisport.ro

Comentarii