Ultima Postare

Anunț Special: Surpriză de proporții pentru suporterii lui Dinamo

  sursa foto: GSP.ro Meciul dintre Dinamo și Petrolul va fi desfășurat cu accesul publicului. Tinerii cu vârste de până la 14  ani vor putea asista la confruntare de pe „Arcul de Triumf”, care este programată să aibă loc luni, 1  aprilie, începând cu ora 20:30. LPF a confirmat anunțul făcut inițial joi în cadrul interviului acordat de Andrei Nicolescu. Această decizie vine în lumina sancțiunii de 4 etape impuse „câinilor” în urma incidentelor de la meciul cu UTA Arad. „Există o dispoziție regulamentară care spune că se poate juca cu copii, în condițiile în care un adult  însoțește un grup de 10 copii. Am vorbit cu colegii mei de la LPF, i-am rugat să ia legătura cu reprezentanții clubului Dinamo și UTA să vedem ce își doresc mai departe. În funcție de ce își doresc ca organizatori le vom acorda tot sprijinul în condiții regulamentare”, a precizat Justin Ștefan, pentru Fanatik . Fanii lui Dinamo București sunt excluși de pe arena pentru următoarele patru etape ale p

Post Top Ad






Transferurile încercate de Dinamo pe ultima sută de metri!

 





Dinamo vrea să își ”betoneze” lotul pe ultima sută de metri. ”Câinii” vor prezenta astăzi două transferuri.


Paul Anton (29 de ani) va reveni la Dinamo și va începe a treia ”aventură” în ”Ștefan cel Mare”. De asemenea, odată cu internaționalul român se așteaptă să fie prezentat și atacantul Magaye Guaye, cu meciuri în Premier League, la Everton, anunță GSP.ro.


După ce varianta ”Ante Vukusic” a picat, Dinamo ar mai vrea un atacant. Sursa citată mai menționează că Adama Diomande, ultima oară la LA Galaxy, în MLS, ar fi pe lista ”câinilor”.


Se încearcă și transferul lui Aleix Garcia, care nu a ajuns la o înțelegere cu Galatasaray, astfel că discuțiile dintre cele două părți au reînceput.


Dinamo a transferat 9 jucători de la venirea lui Cortacero

De la sfârșitul sezonului trecut, moment ce a coincis și cu venirea noului acționar majoritar, Dinamo a transferat 9 jucători:


Vlad Achim

Janusz Gol

Adam Nemec

Isma Lopez

Alexander Gonzalez

Juan Camara

Borja Valle

Tomas Mejias

Rene Hinojo

Etapa viitoare, ultima disputată înaintea pauzei pentru meciurile echipelor naționale, Dinamo va întâlni FCSB, joc programat sâmbătă, de la ora 21:00, pe Arena Națională, ÎN DIRECT la Digi Sport 1.



sursa: digisport.ro

Comentarii