Ultima Postare

Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa!

  Gică Mihali s-a săturat de situația de la Dinamo: „Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec” Antrenorul spune că vrea ca situația de la Dinamo să fie clarificată cât mai repede pentru a putea decide ce va face în perioada următoare. „Starea asta de incertitudine nu face bine nimănui. Trebuie să îmi clarific şi eu situaţia. Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec în altă parte. Urmează să am o discuţie cu domnul Zăvăleanu şi să clarificăm. Nu îmi doresc să fiu în situaţia în care voi fi antrenor pentru 3 etape şi apoi vine altcineva. Eu am fost adus de la U19. Trebuie să discutăm nişte detalii despre contract, să punem la punct lucrurile. Nu pot sta nici eu la nesfârşit în incertitudinea asta. Domnul Zăvăleanu e printre puținii din club care se zbate şi va trebui să am o discuție cu el să vedem ce se dorește la echipă”, a spus Gică Mihali pentru Fanatik . Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa! „ Răzvan Zăvăleanu se zbate să salveze

Post Top Ad


Veste uriașă despre noul stadion Dinamo

 

Fanii DDB, întâlnire cu premierul Ludovic OrbanZilele trecute, suporterii socios din programul DDB au fost invitați special la Palatul Victoria pentru o întrevedere cu premierul Ludovic Orban și cu ministrul Tineretului și Sportului, Ionuț Stroe, pentru a discuta despre tema noului stadion din Ștefan cel Mare.


Ideea cu care fanii-acționari au plecat după întrevedere a fost de bun augur pentru suflarea dinamovistă: „Guvernul României și CNI susțin proiectul noului stadion Dinamo". Roș-albii au creat un comitet format din cei mai reprezentativi fani dinamoviști, pentru cel mai așteptat proiect în Ștefan cel Mare, noul stadion Dinamo.


DINAMO. Fanii DDB

Primul ministru Ludovic Orban, ministrul TS Ionuț Stroe și alți reprezentanți ai Guvernului au avut o întâlnire cu membrii Boardului DDB, subiectul ședinței fiind noul stadion. A mai existat la începutul verii, o întrevedere cu Marcel Vela, ministrul de Interne, tot pe această temă. Guvernul României și-a arătat toată deschiderea și a subliniat că susține proiectul noului stadion Dinamo alături de Compania Națională de Investiții.


Surse apropiate Guvernului au subliniat că întâlnirea primului ministru Ludovic Orban cu boardul DDB a fost făcută publică abia acum pentru ca acest subiect foarte important pentru toți dinamoviștii să nu fie interpretat înaintea algerilor de duminica trecută! Vestea cea mare pentru „câini" este că reprezentanții Guvernului au dat asigurări că lucrările pentru noul stadion Dinamo vor demara la începutul anului viitor.


sursa: gsp.ro

Comentarii