Ultima Postare

Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa!

  Gică Mihali s-a săturat de situația de la Dinamo: „Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec” Antrenorul spune că vrea ca situația de la Dinamo să fie clarificată cât mai repede pentru a putea decide ce va face în perioada următoare. „Starea asta de incertitudine nu face bine nimănui. Trebuie să îmi clarific şi eu situaţia. Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec în altă parte. Urmează să am o discuţie cu domnul Zăvăleanu şi să clarificăm. Nu îmi doresc să fiu în situaţia în care voi fi antrenor pentru 3 etape şi apoi vine altcineva. Eu am fost adus de la U19. Trebuie să discutăm nişte detalii despre contract, să punem la punct lucrurile. Nu pot sta nici eu la nesfârşit în incertitudinea asta. Domnul Zăvăleanu e printre puținii din club care se zbate şi va trebui să am o discuție cu el să vedem ce se dorește la echipă”, a spus Gică Mihali pentru Fanatik . Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa! „ Răzvan Zăvăleanu se zbate să salveze

Post Top Ad


Cine va arbitra derby-ul Rapid - Dinamo

 


Gaz Metan Mediaș va primi o nouă depunctare în cursul zilei de miercuri, urmând să piardă nu mai puțin de 6 puncte în clasamentul Ligii 1, conform Prosport

Gaz Metan Mediaș va rămâne fără alte șase puncte în urma ședinței Comisiei de Disciplină, care va avea loc în cursul zilei de miercuri, începând cu ora 14:30. Oficialii clubului nu au reușit să obțină finanțări, astfel că nu au putut să achite datoriile urgente. Această nouă sancțiune va fi dictată din cauza restanțelor față de fostul antrenor Mihai Teja și a staffului său tehnic, care se ridică la aproximativ 70.000 de euro.

"Planul de insolventa a lui Dinamo este fantezist"

DDB, întâlnire cu Pablo Cortacero la Madrid

"După aceea, am primit de la Dinamo informații despre Cortacero. Fiind o firmă din afara Spaniei, nu am putut obține informații. Am vorbit cu domnul Cortacero, i-am zis că noi, cei din DDB, suntem interesați să ne cunoaștem, să vorbim, să vedem ce vrea de la Dinamo.

De aici au început discuțiile cu el. Mi-a zis că vine la Madrid și m-am dus să vorbim. La acea masă era cu unul dintre șefii de la firma Astaldi. Îmi pare rău că nu i-am luat o carte de vizită. Vorbea că vrea să vină la Dinamo, că vrea să investească. Credeai că e ceva serios. Părea că el și cel de la Astaldi aveau o relație de afaceri. Atunci m-am gândit că e ceva serios.

Cortacero discuta cu el pentru a intra în afaceri și pentru a cumpăra Dinamo. Ce s-a întâmplat după, dacă oamenii și-au dat seama că e mincinos, nu știu. Poate așa a fost. Celălalt om de la masa lui Cortacero era fostul secretar general al Federației Spaniole de Fotbal.

Cine nu l-a cunoscut personal putea crede la început că o glumă. Te poate păcăli ușor. El voia să cumpere Almeria cu 35 de milioane de euro. Se făcuseră actele. El nu a păcălit doar români, ci și spanioli”, a spus Sterpu la GSP LIVE. Istvan Kovacs a fost delegat la derby-ul Rapid - Dinamo

Istvan Kovacs a fost delegat la derby-ul Rapid vs. Dinamo, potrivit GSP.  Meciul se va disputa sâmbătă, de la ora 20:30, pe Arena Națională. În prima repriză a meciului cu FCSB din turul campionatului, Kovacs i-a arătat direct cartonașul roșu lui Steliano Filip, după un duel cu Valentin Gheorghe. 

Kovacs a venit atunci cu o explicație-surpriză pentru eliminare: „Comportare violentă - lovirea cu cotul-antebrațul a unui adversar în zona gâtului-feței, mingea fiind la aproximativ 4-5 metri de zona impactului!” 

Reluările TV s-au axat pe contactul de la nivelul picioarelor, astfel că nu se poate observa clar dacă Filip își lovește sau nu cu cotul adversarul. În schimb pe imagini se poate vedea că Gheorghe, prăbușit

 de gazon, inițial acuză o lovitură la piciorul drept, apoi se ține cu mâinile de maxilar, iar staff-ul medical al celor de la FCSB îi acordă îngrijiri medicale la nivelul feței.

Comentarii