Post Top Ad


Dispozitiv de chinuit "câinii"!

 
Flavius Stoica: "Parca luam cele mai spectaculoase goluri, sunt împotriva noastră. Am început destul de bine jocul. Am încercat sa jucam, am avut și noi situații de a marca, am avut o posesie buna cu progresie, noi nu am reușit sa marcam. Am jucat cu doi atacanți chiar și cu trei, dar una peste alta am intalii o echipa foarte buna, o echipa care a fost pragmatica, a știut sa profite la fiecare faza pe care și-au creat-o. Nu vreau sa cedam, indiferent de scor, vreau sa jucam pana la final."

Statistic ați dominat la toate capitolele

"Si pe tabela de marcaj rămân 4 goluri primite, luam cu ușurința goluri. Asta este fotbalul nu trebuie sa cedam, nu avem nimic de pierdut trebuie sa jucam. Poate o sa se întoarcă norocul și pentru noi, parca prea multe ghinioane. In minutul 2 suntem obligați sa facem schimbare. 


Nu trebuie sa ne pierdem încrederea. Nu sunt importante numerele de pe tricou, important este ceea ce facem în teren și fiecare dintre noi stim când greșim, trebuie sa ne asumam lucrul aceasta, când greșim greșim cu toți și asa vreau sa fie în continuare. Când o sa ne bucuram o sa ne bucuram cu toți. 

Cu siguranță o sa fim o echipa buna în viitorul apropiat pentru ca am jucători într-adevăr buni care o sa demonstreze, important este sa nu-și piardă încrederea în urma unor astfel de meciuri pentru ca jucam, dar nu reușim sa marcam.

Orice este posibil, dar noi nu vrem sa retrogradeze Dinamo și de aceea facem tot ce ne sta în putință. Suntem într-o situație grea, dar nu dezarmanta. Punctele se înjumătățesc, dar pana atunci trebuie sa creem și sa jucam fotbal. Vreau sa nu mai oferim cadouri, primul gol îl consider un cadou, iar al doilea gol ceva spectaculos. 

 Important este sa acumulam puncte și din meciurile astea care au mai rămas pana la play-out pentru ca sa nu intram cu o diferență mult prea mare. Cu siguranță nu este ușor, este important ca sa știe fiecare cum gestionează anumite situații, cum pasam, cum ne demarcam. Iti trebuie un anumit timp, dar timpul nu este aliatul nostru," a declarat Flavius Stoica: la emisiunea Fotbal Club de la Digi sport.


Aceasta este povestea unei echipe de fotbal care, de nicăieri, a reușit să devină unul dintre cele mai recunoscute cluburi din România. Dinamo București, cea mai populară echipă de fotbal a României.Clubul nu are nicio afiliere politică. 


Ce se intampla acum ce e in mintea mea

De ce departe de tine nu pot sta

De ce putine imi sunt cuvintele

Sa pot sa imi masor sentimentele

Pentru ca m-am nascut, Si am sa mor caine

Pentru ca m-am nascut, Si am sa mor caine

Ale ale ale Dinamo ale!


Versurile piesei sunt despre o persoană care este îndrăgostită de Dinamo București. Piesa vorbește despre pasiunea persoanei pentru Dinamo București.  Piesa vorbește despre ceea ce se întâmplă acum în mintea persoanei și despre modul în care nu poate sta departe de Dinamo București. În această secțiune, cel care a scris catecul se uită înapoi la viața lor și la felul în care sunt fani ai lui Dinamo București încă de când erau tineri. 

Ei spun că, deși există și alte echipe în . România, ei iubesc în continuare Dinamo mai mult decât pe oricare alta. Acesta este unul dintre cel mai cunoscut cântec al suporterilor Dinamo București. Este un cântec care se cântă înainte de fiecare meci. Acest cântec este cântat cu pasiune de fanii "cainilori". Versurile acestui cântec sunt profund emoționante și pasionale. De asemenea, sunt foarte atrăgătoare și ușor de cântat împreună. 


Marius Tomozei (UTA Arad), Thomas Chesneau (Concordia Chiajna), Alin Buleică (Viitorul Pandurii Târgu Jiu), Răzvan Patriche (Academica Clinceni),Baptiste Aloe (Arouca), Balthazar Pierret (Boulogne), Jonathan Rodriguez (CFR Cluj), Dusan Celar (CFR Cluj), Cristiano Figueiredo (CFR Cluj), Antoni Ivanov (Universitatea Craiova), Segbe Azankpo (Dunkerque) şi Igor Jovanovic (Suduva) sunt jucatorii transferati de rosi-albi.

Comentarii