Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Se cere schimbarea regulamentului Ligii 1! Si Răzvan Zăvăleanu a dezvăluit de ce a vrut să plece Iuliu Mureșan de la Dinamo

 




Dinamo începe sa viseze frumos și asta datorita crizei de la Mediaș. Echipa ros-albilor se afla în acest moment  pe locul 15, penultimul loc în Liga 1, asta însemnând retrogradarea directa, dar din cauza situației complicate a celor de la Gaz Metan, Dinamo are șanse mari sa joace barajul pentru menținerea în Liga 1. 

Dinamo e cu gândul la meciul cu Gaz Metan. Meciul este programat vineri de la 19:55 dintre  Dinamo și Gaz Metan.

Ros-albii a adus trei jucători de la Gaz Metan Mediaș, după ce aceștia au primit dezlegări din partea clubului mediesan, iar Dinu Gheorghe spune că nivelul valoric al echipei a crescut. Vlad Morar, Răzvan Grădinaru și Gabriel de Moura vor putea evolua în meciul de vineri seara de data asta pentru Dinamo. 

Dinu Gheorghe crede ca cei noi veniti la Dinamo sunt mai valoroși decat cei pe care ii avea Dinamo.

Dinu Gheorghe crede ca Dinamo trebuie sa fie precauta în continuare sa nu vina Clinicieni peste ei.

„Eu spun că Dinamo trebuie să fie atentă în continuare, să nu vină Clinceni peste ei. Să vedem dacă acești jucători aduc un plus echipei. Au un atu față de ceilalți jucători pentru că au jucat meci de meci. 

Moura vine pe un post unde e servit, nu trebuie să facă niciun efort ca să fie titular. O să fie un plus. E puțin dezordonat, are lipsă de concentrare în timpul jocurilor. La Dinamo este extrem de util în acest moment. 

Grădinaru este un jucător talentat, la 17-18 ani era văzut un jucător de perspectivă.

Am promovat cu Morar la Rapid. E un jucător talentat, puternic, marchează destul de des, dar e capricios. Nu e obraznic, dar e dificil. Se comunică greu cu el și îi place să facă cam ce vrea el,"conform ProSport Live .


Universitatea Craiova cere schimbarea regulamentului Ligii 1!

Universitatea Craiova cere schimbarea regulamentului Ligii 1, iar dacă se va aplica noul sistem  Dinamo ar retrograda direct.

  Sorin Cârțu cere ca după sezonul regulat ultimele două echipe din clasamentul Ligii 1 să retrogradeze, iar restul să joace mai departe.

„Din punctul meu de vedere, o mare problemă e când joci când joci play-off, play-out, în prima parte (n.r. sezonul regulat), e inadmisibil ca după 30 de meciuri să nu retrogradeze nimeni. Bun, nu iei decizia cine e campioană, că-s meciuri puține, dar ultimele 2 clasate să retrogradeze și după să joci mai departe”, a spus Sorin Cârțu, pentru Sptfm.ro.


Răzvan Zăvăleanu a dezvăluit de ce a vrut să plece Iuliu Mureșan de la Dinamo. Administratorul special al "câinilor" a fost foarte aproape să plece de la Dinamo. 

"Da, domnul Mureșan și-a pus puternic problema să plece, era dezamăgit și umilit de parcursul echipei, de reacția suporterilor și a presei și a vrut să plece.

Însă probabil l-a mai încurajat rezultatul de la UTA și jocul ăsta foarte dedicat al echipei", a explicat Zăvăleanu la Fotbal Club.

Comentarii