Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Dinamo a mai făcut un transfer! Si conducerea dinamovistă urmează sfatul unui fost mare jucător de la Dinamo

 



Dinamo l-a semnat  Baptise Aloe (27 de ani). Fundasul fracez a semnat cu roși-albii un contract valabil până la finalul sezonului. 

Baptise Aloe a jucat pana în prezent la 4 echipe de fotbal printre care Marseille si  Valenciennes .

Fotbalistul s-a familiarizat cu lotul național al Franței la U18 si U21

In 2016 jucătorul valora 1,25 milioane de euro, astăzi ajungând sa fie cotat la 125.000 de euro, conform transfermarkt.com. 


"Am văzut ca sfatul pe care l-am dat l-au luat ca atare si chiar ma bucur ca au luat jucători împrumutați de la alte echipe cum sunt cei de la CFR, chiar dacă nu au jucat, dar s-au antrenat zi de zi cu CFR-ul si e un plus din punctul meu de vedere. Apoi Patriche eu zic ca e un plus pentru ca a jucat la Academica Clinicieni, momentan nu s-a adaptat și a făcut câteva greșeli, dar eu cred ca se va adapta foarte rapid, pentru ca nu ai timp, etapele curg și tu nu acumulezi puncte, dar lucrurile astea eu cred ca se vor rezolva. Eu cred ca Dinamo se poate salva, acum depinde numai de ei . 


Poate nu e prima data când Răuță lasă echipa în 10 oameni. Danciu își aduce bine aminte, pe vremea noastră era Tararache. A contat mult aceasta eliminare pentru ca deși era condusa, Dinamo arata un joc bun. Din nefericire nu au învățat din greșelile din meciul trecut și Dinamo a a trebuit sa joace aproape 60 de minute în inferioritate numerica," a spus Marius Niculae la emisiunea Digi Sport special . 

Ionel Dinculescu: " E normal sa declare Stoican ce a declarat după meci referitor la Răuță,  e normal sa-i arate susținere pentru ca oricui i se poate întâmpla o chestie de genul acesta. El este un jucător care își dorește foarte mult și probabil în multe momente face și multe greșeli, joaca de multe ori la limita regulamentului, dar o face doar din dorință asta extraordinara de as ajuta echipa, dar sunt momente in timpul jocului când trebuie sa fi mai temperat având în vedere ca ai luat primul cartonaș galben destul de rapid. Atunci trebuie sa ai mai mult autocontrol ca sunt convins ca dacă lucrurile evoluau asa pana la pauza ma gândesc ca poate Flavius îl schimba în repriza a doua. Știa și el ca Răuță e un jucător predispus la al lua al doilea cartonaș galben. Din păcate l-a luat în minutul 35 și nu s-a mai putut face absolut nimic.

Nu este prima oara când face greșeli de genul aceasta, este un jucător care joaca cu o dorința fantastica, de-asta e predispus la greșeli de genul aceasta. El trebuie sa se controleze, sa aibă mai multa stăpânire de sine și sa nu mai facă greșeli de genul acesta pentru ca orice inferioritate numerica într-un meci de o asemenea importanta va conta enorm de mult. Sper sa nu se mai întâmple pe viitor lucrul acesta. Dar când jucam noi fotbal îl avem și noi pe China, pe Alexa."

Marius Tomozei (UTA Arad), Thomas Chesneau (Concordia Chiajna), Alin Buleică (Viitorul Pandurii Târgu Jiu), Răzvan Patriche (Academica Clinceni),Baptiste Aloe (Arouca), Balthazar Pierret (Boulogne), Jonathan Rodriguez (CFR Cluj), Dusan Celar (CFR Cluj), Cristiano Figueiredo (CFR Cluj), Antoni Ivanov (Universitatea Craiova), Segbe Azankpo (Dunkerque) şi Igor Jovanovic (Suduva) sunt jucatorii transferati de rosi-albi.


sursa foto:  Icon Sport

Comentarii