Ultima Postare

Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa!

  Gică Mihali s-a săturat de situația de la Dinamo: „Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec” Antrenorul spune că vrea ca situația de la Dinamo să fie clarificată cât mai repede pentru a putea decide ce va face în perioada următoare. „Starea asta de incertitudine nu face bine nimănui. Trebuie să îmi clarific şi eu situaţia. Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec în altă parte. Urmează să am o discuţie cu domnul Zăvăleanu şi să clarificăm. Nu îmi doresc să fiu în situaţia în care voi fi antrenor pentru 3 etape şi apoi vine altcineva. Eu am fost adus de la U19. Trebuie să discutăm nişte detalii despre contract, să punem la punct lucrurile. Nu pot sta nici eu la nesfârşit în incertitudinea asta. Domnul Zăvăleanu e printre puținii din club care se zbate şi va trebui să am o discuție cu el să vedem ce se dorește la echipă”, a spus Gică Mihali pentru Fanatik . Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa! „ Răzvan Zăvăleanu se zbate să salveze

Post Top Ad


Dinamo a mai făcut un transfer! Si conducerea dinamovistă urmează sfatul unui fost mare jucător de la Dinamo

 Dinamo l-a semnat  Baptise Aloe (27 de ani). Fundasul fracez a semnat cu roși-albii un contract valabil până la finalul sezonului. 

Baptise Aloe a jucat pana în prezent la 4 echipe de fotbal printre care Marseille si  Valenciennes .

Fotbalistul s-a familiarizat cu lotul național al Franței la U18 si U21

In 2016 jucătorul valora 1,25 milioane de euro, astăzi ajungând sa fie cotat la 125.000 de euro, conform transfermarkt.com. 


"Am văzut ca sfatul pe care l-am dat l-au luat ca atare si chiar ma bucur ca au luat jucători împrumutați de la alte echipe cum sunt cei de la CFR, chiar dacă nu au jucat, dar s-au antrenat zi de zi cu CFR-ul si e un plus din punctul meu de vedere. Apoi Patriche eu zic ca e un plus pentru ca a jucat la Academica Clinicieni, momentan nu s-a adaptat și a făcut câteva greșeli, dar eu cred ca se va adapta foarte rapid, pentru ca nu ai timp, etapele curg și tu nu acumulezi puncte, dar lucrurile astea eu cred ca se vor rezolva. Eu cred ca Dinamo se poate salva, acum depinde numai de ei . 


Poate nu e prima data când Răuță lasă echipa în 10 oameni. Danciu își aduce bine aminte, pe vremea noastră era Tararache. A contat mult aceasta eliminare pentru ca deși era condusa, Dinamo arata un joc bun. Din nefericire nu au învățat din greșelile din meciul trecut și Dinamo a a trebuit sa joace aproape 60 de minute în inferioritate numerica," a spus Marius Niculae la emisiunea Digi Sport special . 

Ionel Dinculescu: " E normal sa declare Stoican ce a declarat după meci referitor la Răuță,  e normal sa-i arate susținere pentru ca oricui i se poate întâmpla o chestie de genul acesta. El este un jucător care își dorește foarte mult și probabil în multe momente face și multe greșeli, joaca de multe ori la limita regulamentului, dar o face doar din dorință asta extraordinara de as ajuta echipa, dar sunt momente in timpul jocului când trebuie sa fi mai temperat având în vedere ca ai luat primul cartonaș galben destul de rapid. Atunci trebuie sa ai mai mult autocontrol ca sunt convins ca dacă lucrurile evoluau asa pana la pauza ma gândesc ca poate Flavius îl schimba în repriza a doua. Știa și el ca Răuță e un jucător predispus la al lua al doilea cartonaș galben. Din păcate l-a luat în minutul 35 și nu s-a mai putut face absolut nimic.

Nu este prima oara când face greșeli de genul aceasta, este un jucător care joaca cu o dorința fantastica, de-asta e predispus la greșeli de genul aceasta. El trebuie sa se controleze, sa aibă mai multa stăpânire de sine și sa nu mai facă greșeli de genul acesta pentru ca orice inferioritate numerica într-un meci de o asemenea importanta va conta enorm de mult. Sper sa nu se mai întâmple pe viitor lucrul acesta. Dar când jucam noi fotbal îl avem și noi pe China, pe Alexa."

Marius Tomozei (UTA Arad), Thomas Chesneau (Concordia Chiajna), Alin Buleică (Viitorul Pandurii Târgu Jiu), Răzvan Patriche (Academica Clinceni),Baptiste Aloe (Arouca), Balthazar Pierret (Boulogne), Jonathan Rodriguez (CFR Cluj), Dusan Celar (CFR Cluj), Cristiano Figueiredo (CFR Cluj), Antoni Ivanov (Universitatea Craiova), Segbe Azankpo (Dunkerque) şi Igor Jovanovic (Suduva) sunt jucatorii transferati de rosi-albi.


sursa foto:  Icon Sport

Comentarii