Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Conducerea lui Dinamo a găsit cheia succesului

 



Flavius Stoican: "Un meci cu câteva caracteristici, un meci în care vrem sa arătam bine, sa câștigam fiecare duel, sa ne batem pentru fiecare minge. Vrem sa obținem un rezultat pozitiv. As vrea sa confirme și jocul, sunt convins ca o sa fie un meci de lupta, trebuie sa ne punem mintea foarte mult la contribuție, sa fim inteligenți sa ne sacrificam pentru ca sunt convins ca vom avea în spate o senzațională galerie care ne va duce spre un rezultat pozitiv. In subconștientul nostru exista aceasta liniște, dar nu este de ajuns, suntem conștienți ca se poate și mai mult. 

Suntem în urmărirea celor din fata noastră, cum alții încerca sa ne bage pe noi sub linie, asa încercam și noi pe ceilalți sa-i băgam sub noi în clasament. Pana când nu se termina campionatul nu putem spune nimic, suntem atenți la fiecare meci în parte, în fotbal se poate întâmpla orice, trebuie sa nu tratam meciurile neserios. Suntem atenți, se poate întâmpla orice.

Șansele noastre sunt destul de mari sa scăpam direct de retrogradare, în ceea ce privesc șansele de baraj, rămâne de văzut cum ne vom prezenta.

Suntem în acest moment 22 de jucători de camp, vor rămâne 4 în afara lotului, avem doi jucători cu probleme Rici Grigore și Mihaiu, iar ieri a acuzat ceva probleme și Ivanov, sper sa nu fie ceva grav, voi decide după acest antrenament cine va rămâne pe foaia de joc. Trebuie sa integram rapid pe acești băieți, noi veniți, ca avem nevoie de ei, sunt jucători buni, sa nu rămâne doar la stadiul de vorbe sau încrederea pe care eu o am în ei. Sunt convins ca o vor face, ca sunt jucători și de echipa, nu sunt individualist, sunt jucători care pun suflet. Pe lista pe care o trimitem trebuie sa fim 25 de jucători, iar la ora actuala suntem 31 de jucători. Fiecare jucător care este în lotul acesta va avea șansa lui, fiecare dintre ei va avea șansa sa îmbrace tricoul lui Dinamo, dar se va trage linie și cei care au arătat continuitate vor rămâne in lot. Trebuie sa jucam și cu mintea, pentru ca sunt situații când jocul iți cere  sa fim inteligenți. 70% si 30% picioare, noua ne trebuie acum 100% minte, ca dacă ai minte cu siguranța te antrenezi bine,  în anumite momente grele tratezi faza serios pana la capăt. Trebuie sa fim concentrați 100% și atunci rezultatele vor veni."

S-au încins spiritele înainte de derby-ul Rapid vs. Dinamo

Dinamo joacă pe o primă uriașă în derby-ul cu Rapid!

 Ros-albii speră să continue perioada buna, după ce au câștigat patru puncte în ultimele două etape.

Sâmbătă, de la ora 20:30, Dinamo va da piept suflării rapiditate. Dupa mult timp rapidistii pleca ca favoriți, dar un derby se joaca cu devotament, suflet și dăruință, asa ca este posibil orice rezultat. Care își vor dori mai mult aceia pesemne vor ieșii victorios din acest derby-ul al Bucureștiului.

 

Dinamo joacă pe o primă uriașă în derby-ul cu Rapid! Dinamo joacă împotriva Rapidului pe o primă de 10.000 de euro. 

Fotbaliștii lui Dinamo vor juca pe o primă importantă în derby. Oficialii clubului le-au promis ros-albilor 10.000 de euro bonus pentru victorie, care ar aduce mai multă liniște la echipă, potrivit Fanatik

"Câinii"au obținut patru puncte în ultimele două etape și au un moral bun înaintea derby-ului cu Rapid. 

Conducerea lui Dinamo a găsit cheia succesului. Dinamovistii au 

avut primă în ultimele meciuri prime consistente și motivaționale, care se pare ca au dat rezultat. 

De la acea remiză “eroică” de pe terenul lui UTA, în care "câinii"au apărat acel 0-0 deși au jucat cu doi oameni în minus în final de meci, a început momentul bun al echipei lui Flavius Stoican. 

Comentarii