Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Flavius Stoican: "Ploaia sper sa fie un moment de bucurie pentru noi". Si trăirile suporterilor dinamovisti in acest moment

 



Flavius Stoican: "Chiar dacă Botosaniul pleca favoriți, sunt convins ca o sa fie un meci deschis oricărui rezultat. Se pot obține primele trei puncte  din 2022 dar nu o sa ne fie ușor, au câștigat de când s-a reluat campionatul cu cei de la Sepsi, apoi au scos un punct mare la CFRCluj sunt într-adevăr pe val dar noi încercam sa ne ridicam la nivelul lor. Clar au prima șansa, sper sa profitam și noi de momentele bune de joc ca cu siguranță o sa avem și sa încercam sa nu facem cadouri.

Ploaia sper sa fie un moment de bucurie pentru noi pentru ca nu avem nimic de pierdut în acest moment, avem doar de câștigat, trebuie sa jucam. Indiferent de vreme trebuie sa ne adaptam, terenul se

 prezintă în condiții foarte bune, asa ca rămâne de văzut dacă ne vom bucura la final și dacă ploaia o sa fie un motiv de bucurie pentru noi," conform emisiunii Fotbal Club. 


Aceasta este povestea unei echipe de fotbal care, de nicăieri, a reușit să devină unul dintre cele mai recunoscute cluburi din România. Dinamo București, cea mai populară echipă de fotbal a României.Clubul nu are nicio afiliere politică. 


Ce se întâmpla acum ce e în mintea mea

De ce departe de tine nu pot sta

De ce puține îmi sunt cuvintele

Sa pot sa îmi masor sentimentele

Pentru ca m-am născut, Si am sa mor câine

Pentru ca m-am născut, Si am sa mor câine

Ale ale ale Dinamo ale!


Versurile piesei sunt despre o persoană care este îndrăgostită de Dinamo București. Piesa vorbește despre pasiunea persoanei pentru Dinamo București.  Piesa vorbește despre ceea ce se întâmplă acum în mintea persoanei și despre modul în care nu poate sta departe de Dinamo București. În această secțiune, cel care a scris catecul se uită înapoi la viața lor și la felul în care sunt fanii ai lui Dinamo București încă de când erau tineri. Ei spun că, deși există și

 alte echipe în România, ei iubesc în continuare Dinamo mai mult decât pe oricare alta. Acesta este unul dintre cel mai cunoscut cântec al suporterilor Dinamo București. Este un cântec care se cântă înainte de fiecare meci. Acest cântec este cântat cu pasiune de fanii "cainilori". Versurile acestui cântec sunt profund emoționante și pasionale. De asemenea, sunt foarte atrăgătoare și ușor de cântat împreună. 


Florin Răducioiu e convins ca Dinamo se va salva de la rușinoasa retrogradare a "câinilor". Mai mult de atât el transmite suporterilor sa aibă încredere în ei ca sigur vor reuși sa salveze Dinamo de la catastrofa din punct de vedere sportiv și care se poate răsfrânge și financiar. Raducioiu spune și cum trebuie sa joace Dinamo, "Trebuie să fim mai pragmatici și să obținem puncte," conform GSP

Se așteaptă de la jocul lui Dinamo după declarațiile lui Iuliu Mureșan și Răducioiu, ca trebuie sa jucam la rezultat și sa nu ne mai aruncam în atac cu toată echipa, la un meci pragmatic mai mult pe contraatac.

Florin Răducioiu crede ca Dinamo are nevoie de un rezultat bun pentru a se "descătușa"echipa și după va venii o serie de victorii. Team-manager roși-albilor menționează ca sta mereu de vorba cu Stoican și cu jucătorii și ca nu intra în detalii tehnice. 

Dinamo joaca luni, 19:55 la Botoșani, o echipa cu un moral bun. 

Dinamo nu se afla pe un loc în clasament care sa-i confere continuitatea în prima liga. Dinamovistii sunt conștienți de situația în care se afla și au făcut mai multe transferuri în aceasta perioada. 12 fotbaliști un fost transferați în aceasta iarna, iar Mureșan anunță ca campania de transferări s-a încheiat pentru Dinamo .

Dinamovistii ocupa penultimul loc în Liga 1, iar șansa lor în acest campionat este sa ajungă pe poștia a 14 în clasament pentru a juca barajul pentru rămânerea în Liga 1. In acest moment pe locul 14 se afla echipa U Craiova 1948, dar diferența intre cele doua echipe este de 10 puncte în favoarea lui U Craiova 1948. O diferența greu de remontat chiar dacă punctele se vor înjumătății. Sansa dinamovistilor se numește de fapt Gaz Metan, o echipa aflata pe locul 13 în clasamentul Ligi 1, dar cu o situație financiara neclara. 

Roș-albii în acest campionat în primul rând trebuie sa-și joace șansa, dar cu un ochi sunt atenți la situația financiara a celor Gaz Metan, care ar putea sa dea faliment. Etapa următoare Dinamo se va deplasa la Botosani o echipa care ne-a pus în ultimul timp mereu probleme, o echipa aflata pe un liniștitor loc 4 în Liga 1, dar cum mingea e rotunda, dinamovisti spera într-o victorie împotriva Botanistului.


Marius Tomozei (UTA Arad), Thomas Chesneau (Concordia Chiajna), Alin Buleică (Viitorul Pandurii Târgu Jiu), Răzvan Patriche (Academica Clinceni),Baptiste Aloe (Arouca), Balthazar Pierret (Boulogne), Jonathan Rodriguez (CFR Cluj), Dusan Celar (CFR Cluj), Cristiano Figueiredo (CFR Cluj), Antoni Ivanov (Universitatea Craiova), Segbe Azankpo (Dunkerque) şi Igor Jovanovic (Suduva) sunt jucatorii transferati de rosi-albi.


Comentarii